Πανσερραϊκός: Με απουσίες στο Περιστέρι

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Με 21 ποδοσφαιριστές  η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο για την 3η αγωνιστική των playouts της Stoiximan Super League.

Η ανακοίνωση της ομάδας:

«Με μία τελευταία προπόνηση το πρωί της Παρασκευής οι κόκκινοι ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για τον αγώνα με τον Ατρόμητο. Για την 3η αγωνιστική των Play Out της Stoiximan Super League, ο Πανσερραϊκός αντιμετωπίζει την ομάδα του Περιστερίου (06/04, 17:00) και θέλει θετικό αποτέλεσμα για να κάνει ακόμη ένα βήμα προς την επίτευξη του στόχου του.

Ο Πάμπλο Γκαρσία πήρε 21 παίκτες στην αποστολή και αυτοί είναι οι: Χοβάν, Κατσίκας, Μπέργκστρεμ, Πεταυράκης, Στάϊκος, Σοφιανός, Ουεντραόγκο, Μούργος, Ουάρντα, Γούλερι, Διαμαντής, Τομάς, Πηλέας, Δεληγιαννίδης, Αυλωνίτης, Μασκανάκης, Άλεξιτς, Μορέιρα, Οικονόμου, Χατζηστραβός, Μπετανκόρ.

Εκτός αποστολής έμειναν ο τραυματίας Θυμιάνης, ο Ντανκερλουι και ο Γκοτζαμανίδης που είχαν ίωση και έχασαν κάποιες προπονήσεις, ο Τσομπανίδης που θα αγωνιστεί με την Κ19 κόντρα στον Ολυμπιακό και οι Παπαβασιλείου, Ανάκογλου».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook