«Η Γουέστ Χαμ θα προσφέρει 20 εκατ. ευρώ για τον Ιωαννίδη»

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Λίγα 24ωρα μετά το δημοσίευμα της Sun, σύμφωνα με το οποίο ο διεθνής στράικερ του Παναθηναϊκού βρίσκεται στα «ραντάρ» των Γουέστ Χαμ και Φούλαμ, έρχεται σήμερα (17/4) ένα άλλο βρετανικό μέσο, το Football Insider, να βάλει τον 24χρονο επιθετικό ξανά στη μεταγραφική λίστα της Γουέστ Χαμ.

Αφού εκθειάζει την εφετινή εξαιρετική του πορεία, στην οποία μέχρι τώρα μετρά 21 γκολ και 8 ασίστ σε συνολικά 40 συμμετοχές, προσθέτει ότι τα «σφυριά» ετοιμάζονται να καταθέσουν πρόταση στον Παναθηναϊκό για την απόκτηση του Ιωαννίδη.

Βάσει του συγκεκριμένου ρεπορτάζ, οι άνθρωποι της Γουέστ Χαμ παρακολουθούν τον Έλληνα άσο εδώ και καιρό, έχοντας εντυπωσιαστεί από τις επιδόσεις του. «Εκτιμάται ότι η ομάδα του Λονδίνου θα επιδιώξει να συμφωνήσει για την απόκτηση του Ιωαννίδη με ποσό που θα φτάνει τα 17 εκατομμύρια λίρες (περίπου 20 εκατ. ευρώ)» αναφέρεται στο δημοσίευμα.

Ποσό, που απέχει από τα «θέλω» του Παναθηναϊκού, που σε περίπτωση διαπραγμάτευσης θα ζητήσει περισσότερα χρήματα προκειμένου να παραχωρήσει τον κορυφαίο του παίκτη στη σεζόν.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook