Απαγόρευση μετακίνησης οπαδών Παναιτωλικού και ΠΑΣ Γιάννινα

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Όπως στον αγώνα του περασμένου Σαββάτου με την Κηφισιά στην Καισαριανή, έτσι και στον αυριανό με τον Αστέρα στην Τρίπολη, ο αναπληρωτής υπουργός αθλητισμού «άναψε κόκκινο» στην κάθε είδους μετακίνηση των φιλάθλων του Παναιτωλικού, χωρίς ωστόσο στην απόφαση να αναφέρεται ή απαγόρευση διάθεσης εισιτηρίων.

Απαγόρευση κάθε είδους μετακίνησης αποφασίστηκε και για τους φιλάθλους του ΠΑΣ Γιάννινα για τον αγώνα με τον Πανσερραϊκό.

Ειδικότερα ο Γιάννης Βρούτσης αποφάσισε:

– Την απαγόρευση οργανωμένης μετακίνησης των φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ, κατά τη διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα 5 ης αγωνιστικής των Play Outs του Πρωταθλήματος της SUPER LEAGUE 1, αγωνιστικής περιόδου 2023 – 2024, μεταξύ των ομάδων Π.Α.Ε. ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ – Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ, ο οποίος θα διεξαχθεί το Σάββατο 20-04-2024 και ώρα 15.00, στο γήπεδο «ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ» στην Τρίπολη, για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας. Κατά τα λοιπά, για τη διεξαγωγή του αγώνα απαιτείται η συνδρομή των αναγκαίων προϋποθέσεων ασφαλείας για αθλούμενους και θεατές

– Την απαγόρευση οργανωμένης και μεμονωμένης μετακίνησης, καθώς και διάθεση εισιτηρίων των φιλάθλων της Π.Α.Ε. ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ, κατά τη διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα της 5ης αγωνιστικής των Play Outs της SUPER LEAGUE 1, αγωνιστικής περιόδου 2023 – 2024, μεταξύ των ομάδων Π.Α.Ε. ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ – Π.Α.Ε. ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ, ο οποίος θα διεξαχθεί την Κυριακή 21/04/2024 και ώρα 15:00 στο Δημοτικό Γήπεδο Σερρών, για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας. Κατά τα λοιπά, για τη διεξαγωγή του αγώνα απαιτείται η συνδρομή των αναγκαίων προϋποθέσεων ασφαλείας για αθλούμενους και θεατές.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook