Ματαρίτα για Άρη: «Συνέβησαν πράγματα που δεν θέλω να αναφέρω, είμαστε σε αναζήτηση δικαστικής λύσης»

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Μία πολύ αρνητική σεζόν ήταν η φετινή για τον Ρόναλντ Ματαρίτα, ο οποίος αποκτήθηκε από τον Άρη το καλοκαίρι όμως βρέθηκε εκτός των πλάνων του Άκη Μάντζιου, με αποτέλεσμα να έχει να αγωνιστεί από τον Σεπτέμβρη του 2023.

Ο 29χρονος διεθνής μπακ, μάλιστα, επέστρεψε στην πατρίδα του, Κόστα Ρίκα, και μίλησε σε τοπικό Μέσο με πολύ άσχημα λόγια για την παρουσία του στον σύλλογο της Θεσσαλονίκης, αφήνοντας «αιχμές» για τη συνεργασία του με τον Άκη Μάντζιο. Μάλιστα, προανήγγειλε στην ουσία ότι τα ζητήματά του με τον Άρη θα επιλυθούν στα δικαστήρια.

«Στο τελευταίο διάστημα που ήμουν στην Ελλάδα, τα προβλήματα με τον προπονητή αλλά και διάφορα άλλα πράγματα που συνέβησαν εκείνη την περίοδο και στα οποία δεν θα ήθελα να αναφερθώ μας οδήγησαν στην αναζήτηση δικαστικής λύσης και στην κατάσταση στην οποία βρισκόμαστε σήμερα», είπε αρχικά ο Κοσταρικανός, και συνέχισε: «Όταν πηγαίνεις στην Ευρώπη νομίζεις ότι έφτασες στο υψηλότερο επίπεδο, αλλά υπάρχουν κι άλλα πράγματα στο τραπέζι που κάνουν την κατάσταση αφόρητη. Τώρα είμαι εδώ ήρεμος, και απολαμβάνω τον χρόνο με την οικογένειά μου».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook