Βόκολος: «Συγχαρητήρια στα παιδιά, το αποτέλεσμα θα μπορούσε να ήταν καλύτερο για εμάς»

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Λεωνίδας Βόκολος μίλησε μετά την εντός έδρας ισοπαλία της Λαμίας με τον ΠΑΟΚ (1-1) και έδωσε συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές του, τονίζοντας πως το αποτέλεσμα θα μπορούσε να ήταν καλύτερο για την ομάδα του.

Αναλυτικά όσα είπε ο Βόκολος:

Ο προπονητής της Λαμίας, Λεωνίδας Βόκολος, μίλησε στην κάμερα της COSMOTE TV αμέσως μετά την εντός έδρας ισοπαλία της ομάδας του κόντρα στον ΠΑΟΚ (1-1) και και έδωσε συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές του, τονίζοντας πως το αποτέλεσμα θα μπορούσε να ήταν καλύτερο για την ομάδα του.

Αναλυτικά όσα είπε ο Βόκολος:
«Ήταν μία εξαιρετική προσπάθεια για άλλη μία φορά από όλα τα παιδιά. Αυτό που λέω πάντα είναι ότι “αυτό θέλω και αυτό ζητάω”, η ομάδα να παλεύει και να προσπαθεί μέχρι το τελευταίο λεπτό.

Σίγουρα το αποτέλεσμα θα μπορούσε να ήταν λίγο καλύτερο για εμάς, σύμφωνα με την εικόνα που είχαμε σε όλο το παιχνίδι και αυτά τα παιδιά ίσως να δικαιούνταν και κάτι παραπάνω. Όμως αυτό είναι το ποδόσφαιρο, σε μία φάση στο τέλος δεχτήκαμε ένα γκολ και καταφέραμε να πάρουμε τουλάχιστον έναν βαθμό από αυτό το παιχνίδι. Πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά και σε όλους για την πολύ μεγάλη προσπάθεια.

Είναι στο πλαίσιο των όσων έχω πει, ότι θα δοθούν ευκαιρίες. Παίζουμε σε ένα πρωτάθλημα με εξαιρετικές ομάδες, το επίπεδο είναι πολύ υψηλό και θα πάρουν όλοι τις ευκαιρίες τους. Στο πλαίσιο αυτό, είμαι ικανοποιημένος τόσο από αυτά τα παιδιά όσο και από όλη την ομάδα για την λειτουργία της, Είχαμε θέματα, προβλήματα πριν από το παιχνίδι αλλά τα παιδιά που μπήκαν μέσα κατάφεραν και έδειξαν ότι δικαίως βρίσκονται εδώ και δικαίως αυτή η ομάδα έχει κάνει φέτος αυτά που έχει κάνει».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook