Προς sold οut το Παναιτωλικός – Ατρόμητος

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Η ομάδα του Αγρινίου υποδέχεται το Σάββατο τον Ατρόμητο σε έναν «τελικό» για τον Παναιτωλικό στη «μάχη» που δίνει για τη παραμονή στη Stoiximan Super League, με τον κόσμο να φαίνεται πρόθυμος να στηρίξει την ομάδα του Γιάννη Πετράκη.

Σήμερα το πρωί (25/4) ξεκίνησε η πώληση των εισιτηρίων για το ματς και ήδη έχουν φύγει αρκετά, με την ομάδα αν έχει ορίσει γενική είσοδο 5 ευρώ, ενώ οι κάτοχοι διαρκείας μπορούν να παραλάβουν, εάν το θέλουν, δωρεάν πρόσκληση, σε μια προσπάθεια να μαζέψει όσο περισσότερο κόσμο γίνεται σε αυτόν τον πολύ σημαντικό αγώνα.

Τον τελευταίο καιρό, ο κόσμος της πόλης του Αγρινίου έχει στηρίξει την ομάδα ακόμη και σε εκτός έδρας αγώνες, όπως στο ματς κόντρα στη Κηφισιά, όπου φίλοι του Παναιτωλικού βρέθηκαν στα νταμάρια της Καισαριανής αλλά και στην Τρίπολη κόντρα στον Αστέρα.

Με γνώμονα ότι η χωρητικότητα του γηπέδου έχει μειωθεί αρκετά, επειδή η μικρή εξέδρα παραμένει κλειστή λόγω έργων, και με βάση την κίνηση των εισιτηρίων στις πρώτες ώρες της διάθεσής τους, υπολογίζεται πως τα διαθέσιμα εισιτήρια έχουν ήδη μειωθεί αρκετά και στο τέλος δεν θα μείνει κανένα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook