Πετράκης: “Ο Παναιτωλικός έμεινε δίκαια στην κατηγορία”

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Καλεσμένος στην ΕΡΤ και την εκπομπή «ο κόσμος των σπορ» ήταν ο προπονητής του Παναιτωλικού, Γιάννης Πετράκης.

Ο τεχνικός των «καναρινιών» έκανε μια μικρή αποτίμηση της χρονιάς της ομάδας του Αγρινίου, ενώ παράλληλα σχολίασε και την παρουσία του συλλόιγου στο Κύπελλο Ελλάδας.

Αναλυτικά όσα είπε ο έμπειρος προπονητής

«Με βάση την εικόνα που είχαμε στο μεγαλύτερο διάστημα της χρονιάς, βαθμολογικά πήραμε πολύ λιγότερα πράγματα από αυτό που θα δικαιολογούσε την εικόνα μας. Στα τελευταία παιχνίδια η συγκέντρωση, η προσπάθεια από όλους και η πειθαρχία ήταν σε πολύ υψηλό επίπεδο. Αυτά που δεν πήραμε στη διάρκεια της χρονιάς, τα πήραμε στο τέλος μαζεμένα.

Είναι μεγάλη ικανοποίηση και χαρά για εμάς, η ομάδα έφτασε και στα ημιτελικά του Κυπέλλου. Δίκαια η ομάδα μένει στην κατηγορία αγωνιστικά αλλά και σαν οργανισμός. Εχει όλα τα προαπαιτούμενα για να είναι σε υψηλό επίπεδο.

Άδικα δεν είμαστε στον τελικό αλλά και μέχρι εκεί που έφτασε η ομάδα έκανε μεγάλη προσπάθεια. Το Αγρίνιο είναι μία καθαρά ποδοσφαιρική πόλη, υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον στην καθημερινότητα του κόσμου για την ομάδα. Ο κόσμος αγαπάει την ομάδα. Η συμμετοχή και η βοήθεια που πήραμε ήταν μεγάλη και ευχαριστούμε για αυτό».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook