Κάρλσον: Επανέρχεται το καλοκαίρι για τον Σουηδό η Γκέτεμποργκ

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Κρίσιμο Καλοκαίρι για τον Σουηδό ποδοσφαιριστή του Άρη, με την Γκέτεμποργκ να επανέρχεται για ενδεχόμενη απόκτηση του.

Ο Μόμπεργκ Κάρλσον παραμένει παίκτης του Άρη. Ο Σουηδός μπορεί να ήρθε το καλοκαίρι, ως μία από τις δύο υπερβάσεις της ομάδας της Θεσσαλονίκης, όμως ποτέ δεν κατάφερε να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του πρωταθλήματος και των προπονητών του. Μια περίπτωση που απογοήτευσε, παίρνοντας μάλιστα αρκετές ευκαιρίες.

Ο παίκτης εδώ και μήνες θεωρείται ξένο σώμα, με πολλές ομάδες να ενδιαφέρονται τον Γενάρη για την περίπτωση του. Χωρίς όμως να καταφέρουν να βρουν μια χρυσή τομή με την πλευρά του Άρη, ώστε ο παίκτης να αποχωρήσει.

Έκτοτε ο παίκτης είναι και πάλι στις διαθέσιμες επιλογές του Άκη Μάντζιου, χωρίς όμως να έχει πάρει λεπτό συμμετοχής στα πλέι οφ.

Η συμπεριφορά και ο επαγγελματισμός του βέβαια είναι δύο στοιχεία που τον κρατούν ως μια σοβαρή περίπτωση και επιλογή. Με το παιχνίδι απέναντι στην Λαμία να προσφέρεται ίσως για μια ακόμη μια ευκαιρία για τον ποδοσφαιριστή.

Στο τέλος της σεζόν όμως, όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, η Γκέτεμποργκ θα επανέλθει για την απόκτηση του. Πιο συγκεκριμένα, όπως τονίζεται από την ιστοσελίδα fotbolldirekt οι δύο πλευρές κρατούν δίαυλο επικοινωνίας και το πιο πιθανό είναι με το φινάλε της σεζόν να καθίσουν ξανά στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook