«Ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρεται για τον Αντώνη Παπαδόπουλο της Ντόρτμουντ»

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Σύμφωνα με το γερμανικό Sky Sport, ο Παναθηναϊκός τσεκάρει την περίπτωση του Αντώνη Παπαδόπουλου, ο οποίος μένει ελεύθερος από την Ντόρτμουντ το καλοκαίρι.

Μπορεί η σεζόν να μην έχει ολοκληρωθεί, ωστόσο στο «στρατόπεδο» του Παναθηναϊκού έχουν βάλει μπρος στον σχεδιασμό της επόμενης χρονιάς. Μετά τον Μαξίμοβιτς και τον Μπάλντοκ, ο οποίος είναι έτοιμος να ντυθεί στα «πράσινα», το «τριφύλλι» τσεκάρει σύμφωνα με το γερμανικό Sky Sport την περίπτωση και του του 24χρονου αμυντικού, Αντώνη Παπαδόπουλου, ο οποίος μένει ελεύθερος από την Ντόρτμουντ το καλοκαίρι.

Το συμβόλαιο του Έλληνα ομογενή λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι και ο ίδιος δεν θέλει να παραμείνει κάτοικος Βεστφαλίας, καθώς αναζητεί περισσότερο χρόνο συμμετοχής.

Ο 24χρονος στόπερ ανήκει στην Ντόρτμουντ από το 2021, όταν αποκτήθηκε ως ελεύθερος από τη Χάλεσερ, ενώ με την πρώτη ομάδα των Βεστφαλών μετράει οκτώ συμμετοχές.Αξίζει να σημειωθεί πως τη φετινή σεζόν έχει αγωνιστεί σε δύο παιχνίδια στην Bundesliga, καθώς επίσης έχει καταγράφει και 17 ματς με την β’ ομάδα στην 3. Liga.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook