Την παραμονή του Μπέου ζητούν οι φίλοι του Βόλου: «Δήμαρχε αναθεώρησε, η ομάδα σε χρειάζεται»

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Να αναθεωρήσει την απόφαση να αποχωρήσει από τα διοικητικά του Βόλου ζητούν από τον Αχιλλέα Μπέο τα μέλη της Λέσχης Φίλων Βόλου.

Να μείνει στην ομάδα ζητούν από τον Αχιλλέα Μπέου τα μέλη της Λέσχης Φίλων Βόλου. Αντιπροσωπεία του συνδέσμου βρέθηκε το πρωί στο δημαρχείο, έχοντας φτιάξει και πανό, και επισκέφτηκαν τον δήμαρχο με στόχο να του ζητήσουν να αλλάξει άποψη.

Του ζήτησαν να μην επιμείνει στην απόφασή του να αποχώρηση από τα διοικητικά της ομάδας, αλλά να παραμείνετε στο τιμόνι της. Παράλληλα του παρέδωσαν μία επιστολή στην οποία αναφέρουν μεταξύ άλλων ότι η ομάδα αυτή είναι καθαρά δημιουργία δική του και ότι θα παραμείνετε στο τιμόνι της, ώστε να συνεχίσει να εκπροσωπεί επάξια όχι μόνο τον Βόλο, αλλά και ολόκληρη την Θεσσαλία.

Από την πλευρά του ο Αχιλλέας Μπέος με δηλώσεις του αμέσως μετά τη συνάντηση, τόνισε ότι επιθυμία του παραμένει η απεμπλοκή του από το ποδόσφαιρο ώστε να αφοσιωθεί αποκλειστικά στην πόλη του, ωστόσο άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να συνεχίσει αν δεν βρεθεί κάποιος επενδυτής.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook