Προκλητικές και προσβλητικές δηλώσεις από τον Αγγελή!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Άμεση είναι η παρέμβαση εισαγγελέα μετά τις δηλώσεις του γενικού διευθυντή του ΠΑΣ Γιάννινα Βαγγέλη Αγγελή που χαρακτηρίζει “αδερφίστικες” τις δηλώσεις του Νίκου Μαχλά ενώ τον… παροτρύνει να μην πάει του χρόνου στα Γιάννενα.

Κάνοντας εριστικές, προσβλητικές και προκλητικές δηλώσεις προς το πρόσωπο του προέδρου του ΟΦΗ, το στέλεχος του Ηπειρώτικου συλλόγου απειλεί και προιδεάζει καταστάσεις εν όψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου. Και ασφαλώς, φαίνεται το επίπεδο των παραγόντων του ΠΑΣ Γιάννινα που ακόμα δεν μπορούν να… “χωνέψουν” την ήττα από τον ΟΦΗ και ενώ την ίδια ώρα στην Κρητική ομάδα έχουν φροντίσει να μην ακολουθήσουν αυτό το ντροπιαστικό “γαϊτανάκι” που έχει στηθεί γύρω από το παιχνίδι της Κυριακής.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Βαγγέλη Αγγελή:

«Εγώ δεν ήμουν ενήμερος για την επικοινωνία Μαχλά-Κώτσιου, την έμαθα από τα μέσα ενημέρωσης. Αν το είχε κάνει αυτό ο Χριστοβασίλης σε ποδοσφαιριστή άλλης ομάδας θα είχαν πέσει τα τσιμέντα. Πήρε ο κ. Μαχλάς τηλέφωνο ποδοσφαιριστή άλλης ομάδας και δεν έχουν κινητοποιηθεί ο κ. Πιλάβιος και ο κ. Μπιτσαξής; Ασχολούνται με την αδειοδότηση του ΟΦΗ; Ο μόνος που φοράει παντελόνια είναι ο κ. Νύκταρης. Ο κύριος Μαχλάς πρέπει να συλληφθεί (!). Τι θα πει ότι τον πήρε να του κάνει συστάσεις. Αν είναι έτσι να αρχίσω κι εγώ τα τηλέφωνα. Ακόμα περιμένουμε τον κ. Κουράκη και τον κ. Μαχλά να έρθουν να μας πάρουν από το ξενοδοχείο να πάμε στο γήπεδο. Μας έβαλαν σ’ ένα αυτοκίνητο και μας πήγαν στην Χερσόνησο! Ο κ. Μαχλάς το ομολογεί και πρέπει να συλληφθεί. Τι θα πει τον πήρε φιλικά; Αυτά είναι αδερφίστικα. Στον α’ γύρο τον είχαμε βασιλιά στον θρόνο. Καλύτερα του χρόνου να μην έρθει στα Γιάννενα, ας πάει στην Αμφιλοχία, όπως πήγαμε εμείς στην Χερσόνησο. Δεν το λέω ως απειλή, αλλά κάποια πράγματα που ήξεραν τέλειωσαν. Εν κατακλείδι, αν έκανε τέτοιες δηλώσεις ο κ. Μαχλάς να συλληφθεί. Τι θα πει φιλικές συστάσεις; Εκτιμούμε την προσφορά του στο ελληνικό ποδόσφαιρο, αλλά τέλος. Την ομάδα δεν την πειράξανε, ξέρουνε αυτοί γιατί δεν την πειράξανε».

Για τη διαιτησία του αγώνα επισήμανε:

«Δεν έχει ξαναγίνει να έρθει διαιτητής να πει στον πάγκο μας «μην πανηγυρίζετε, πως θα φύγουμε από εδώ». Γιατί τον έβαλαν να σφυρίξει»;

Τέλος για τη βαριά ήττα από τον ΟΦΗ τόνισε:

«Γι’ αυτό που έγινε εκεί θα πέσουνε κεφάλια. Τέλειωσαν τα ψέματα με τον Χριστοβασίλη. Εμείς ανεβήκαμε χωρίς να παίξουμε φιλικά παιχνίδια».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook