Μπελεβώνης: «Πήραμε αυτό που αξίζαμε»

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο αρχηγός των Αγρινιωτών αναφέρθηκε στους κόπους όλων για να επιτευχθεί η άνοδος στα μεγάλα σαλόνια μετά από 33 χρόνια και έστειλε το δικό του μήνυμα στον κόσμο της ομάδας μέσω συνέντευξης του στο sportaction.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για την αποτίμηση της φετινής χρονιάς η οποία έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο
«Αυτός ήταν ο καλύτερος επίλογος μιας προσπάθειας έξι χρόνων. Όλα αυτά τα χρόνια αντιμετωπίσαμε πολλές δυσκολίες, χάσαμε κατηγορίες, αλλά στο τέλος δικαιωθήκαμε. Συνεχίσαμε την προσπάθεια και τα καταφέραμε, αλλά δεν σταματάμε. Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα, τώρα θέλει σκληρή δουλειά γιατί το επίπεδο είναι υψηλό».

Για το αν η άνοδος είναι μια δικαίωση για τους παίκτες και την διοίκηση:
«Ήταν δικαίωση για όλους. Παλέψαμε πολύ, τόσα χρόνια και στο τέλος δικαιωθήκαμε που τα καταφέραμε. Επιβραβεύτηκαν οι προσπάθειές μας και οι κόποι τόσων ετών».

Για τον στόχο που θέτουν πλέον στην Superleague:
«Δεν το συζητάμε, πρώτος στόχος μας είναι η παραμονή. Τόσα χρόνια απουσιάζαμε από την πρώτη κατηγορία και υπάρχει έλλειψη εμπειρίας και παραστάσεων. Πάντως, θέλουμε να συνδυάσουμε την παραμονή παίζοντας καλό ποδόσφαιρο. Αυτό είναι το πρώτο μας μέλημα».

Για το μήνυμα που θέλει να στείλει στον κόσμο αναφορικά με την νέα χρονιά;
«Εμείς εδώ στο Αγρίνιο έχουμε ένα μότο, το οποίο το λέμε συνέχεια: “τα καλύτερα έρχονται”! Να είναι σίγουρος ο κόσμος ότι θα δώσουμε το καλύτερο δυνατό στην Superleague».

Για την καλύτερη και χειρότερη στιγμή της χρονιάς;
«Φυσικά η άνοδος στην πρώτη κατηγορία αποτελεί την καλύτερη στιγμή της χρονιάς, το χαρήκαμε πολύ όλοι μας. Ακόμα ένα θετικό, είναι ότι…δεν υπήρξε άσχημη στιγμή! Όλα πήγαν καλά και δεν θα έχουμε κάτι να θυμόμαστε και να στεναχωριόμαστε».

Αναφορικά με το μέλλον και για το αν θα παραμείνει στην ομάδα:
«Την επόμενη εβδομάδα θα συζητήσω με την διοίκηση για την ανανέωση του συμβολαίου μου. Εγώ προσωπικά θέλω να μείνω, μπορώ να προσφέρω. Τα πόδια μου με κρατάνε ακόμα, αντέχω και θέλω να συνεχίσω να προσφέρω τις υπηρεσίες μου στην ομάδα».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook