«Δεν πρόκειται να κοντραριστούμε με τον ΟΦΗ για κανέναν παίκτη»

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Θέση για το θέμα της μεταγραφής του Σίσιτς στον Πλατανιά παίρνει η διοίκηση της ΠΑΕ, με δήλωσή της στην εφημερίδα “Χανιώτικα Νέα” τονίζοντας ότι δεν έχει καμία διάθεση να “κοντραριστεί” με τον ΟΦΗ για κανέναν ποδοσφαιριστή.

Σύμφωνα με αυτήν, η Χανιώτικη ομάδα δεν πρόκειται να εμπλακεί για τον 31χρονο Σλοβένο μεσοεπιθετικό, αν πρώτα δεν ξεκαθαρίσει πλήρως το θέμα του με τον ΟΦΗ. Από την άλλη, στην ίδια δήλωση που δεν κατονομάζεται σε ποιον ανήκει, επιβεβαιώνεται το ενδιαφέρον του Πλατανιά για τον Σίσιτς…

«Αν ο ΟΦΗ δεν τον θέλει ή ανακοινώσει ότι δεν μπορεί να τα βρει μαζί του, τότε εμείς θα τον πάρουμε τον Σίσιτς. Δεν πρόκειται όμως να κοντραριστούμε με τον ΟΦΗ… Εμείς θα κινηθούμε όπως συνέβη με τον Κάλαϊτζιτς και τον Ουκάρ, οι οποίοι απελευθερώθηκαν από την πρώην ομάδα τους και ύστερα μπήκαμε στη διαδικασία να συζητήσουμε μαζί τους και εν τέλει να τους κλείσουμε. Είμαστε σαφείς ότι δεν θέλουμε να χαλάσουμε τη σχέση μας με το άλλο σωματείο της Κρήτης είτε πρόκειται για τον Σίσιτς είτε για τον οποιονδήποτε άλλο ποδοσφαιριστή», είναι η ακριβής δήλωση.

Πάντως, στο ίδιο δημοσίευμα γίνεται λόγος ότι μεταξύ Πλατανιά και Σίσιτς έχει υπάρξει συμφωνία σε όλα, ωστόσο η επιβεβαίωσή της θα προκύψει μετά τον φιλικό αγώνα της Χανιώτικης ομάδας με τον ΟΦΗ που είναι προγραμματισμένος για το Σάββατο (18/8) στο Γεντί Κουλέ.

πηγή: athlitiko.gr