Στρέφει την προσοχή του στην Μάλαγα

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Πλέον, οι πράσινοι συγκεντρώνονται άμεσα στο επόμενο παιχνίδι τους… Αυτό με τη Μάλαγα την ερχόμενη Τρίτη στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας, στο οποίο ο Παναθηναϊκός καλείται να ανατρέψει το εις βάρος του 2-0 από το ματς στην Ισπανία.

Εύκολο; Φυσικά και όχι. Όμως ο χθεσινός αγώνας, αν και ήταν με αντίπαλο τον Λεβαδειακό απέδειξε ότι ο Ζεσουάλδο Φερέιρα πιστεύει ότι οι παίκτες του μπορούν να διαφοροποιήσουν την κατάσταση κόντρα στην ισπανική ομάδα.

Δεν μπορεί να εξηγηθεί διαφορετικά το γεγονός ότι παρά τις απουσίες, εκείνος επέλεξε να προχωρήσει και σε άλλες αλλαγές στην 11άδα και παρόλα αυτά –χωρίς να εντυπωσιάσει- να μπορέσει να πάρει τη νίκη.

Ο Πορτογάλος τεχνικός άλλαξε αρκετά πρόσωπα από το παιχνίδι της Ισπανίας με τη Μάλαγα. Κράτησε στον πάγκο παίκτες που δείχνει να τους εμπιστεύεται για βασικούς, αλλά και τους πέρασε στο β’ ημίχρονο για να διατηρήσουν έναν ρυθμό ενόψει του αγώνα της Τρίτης.

Στο τριφύλλι πια όλοι έχουν να κάνουν με τη Μάλαγα! Τα βλέμματα είναι στραμμένα επάνω σε δύο παίκτες. Στον Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ και στον Κουίνσι, με όλους να ελπίζουν ότι θα μπορέσουν να προσφέρουν στο 90λεπτο που… έρχεται.

Ο Γάλλος κεντρικός αμυντικός, τις επόμενες ημέρες θα δοκιμάσει το πόδι του και εφόσον νιώσει εντάξει τότε αναμένεται να τεθεί στη διάθεση του Φερέιρα.

Αντίστοιχα, ο Κουίνσι προσπαθεί να ανεβάσει ρυθμούς και να καλύψει το χαμένο έδαφος από τις προπονήσεις που δεν είχε κάνει για όσο διάστημα διαπραγματευόταν το μέλλον του.