Τριποτσέρης: «Ο Λεβαδειακός θα ανέβει»

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

O παίκτης του Λεβαδειακού με δηλώσεις του στο Onsports δήλωσε πως προτεραιότητα του είναι ο Λεβαδειακός.

Ο ταλαντούχος αμυντικός του Λεβαδειακού, τόνισε ότι πρώτα θα μιλήσει για το μέλλον του με τον Γιάννη Κομπότη, εξέφρασε την αισιοδοξία του για την Λάρισα, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην ομάδα όπου ξεκίνησε την καριέρα του, τον Παναθηναϊκό.

Αν πιστεύει σε άνοδο του Λεβαδειακού στη Super League: «Είμαστε αισιόδοξοι για την άνοδο, καθώς έχουμε το αβαντάζ των τεσσάρων βαθμών. Είμαστε έτοιμοι και πιστεύω ότι θα καταφέρουμε».

Για το συμβόλαιό του που λήγει στο τέλος της σεζόν: «Θα ήθελα να μείνω στον Λεβαδειακό και ειδικά αν πάρουμε την άνοδο. Έχω αρκετές προτάσεις από ομάδες της Super League, όμως δεν θα κάνω τίποτα μέχρι να ολοκληρωθούν τα play offs και δεν μιλήσω με τον πρόεδρο. Έχω δεθεί πολύ με την ομάδα, θα ήθελα να μείνω».

Για την φετινή χρονιά του Παναθηναϊκού: «Πιστεύω ότι έφταιξαν τα διοικητικά προβλήματα και δεν πήγε καλά ο Παναθηναϊκός. Μετά τον αγώνα με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη φάνηκε ότι παράτησαν το πρωτάθλημα. Αν όμως έπαιρνε τη νίκη, πιστεύω ότι θα μπορούσε να χτυπήσει το πρωτάθλημα και δεν θα είχε την ίδια εικόνα».

Για τον υποβιβασμό της Λάρισας: «Η Λάρισα είναι μεγάλη ομάδα και πιστεύω πως κανείς δεν το περίμενε ότι θα υποβιβαστεί. Όμως ο κόσμος της έχει μεγάλη δυναμική και θα την βοηθήσει να επιστρέψει του χρόνου στη Super League, αρκεί βέβαια να μη γίνουν τα ίδια λάθη όπως φέτος».

Για τον Κόουλμαν: «Είναι καλός προπονητής, όμως πρέπει να πλαισιωθεί από κάποιον που γνωρίζει την κατηγορία».

Για το πρωτάθλημα της Football League: « Είναι το δυσκολότερο πρωτάθλημα που έχω αγωνιστεί. Είναι πολύ διαφορετικό από τη Super League. Στην αρχή της χρονιάς πιστεύαμε ότι δεν θα δυσκολευτούμε να πάρουμε την άνοδο και στη συνέχεια δεχόμασταν το ένα χαστούκι μετά το άλλο. Είναι πολύ δύσκολο».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook