“Αύρα” ανόδου στην Δράμα

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Η αποθέωση του Αθανάσιου Σάμιου και τα συνθήματα για άνοδο είχαν την τιμητική τους στον ετήσιο χορό της Ερασιτεχνικής Δόξας Δράμας.

Ο μεγαλομέτοχος, Αθανάσιος Σάμιος, κατά την προσέλευση μαζί με την σύζυγό του στο κοσμικό κέντρο «ΡΕΜΑ», που έλαβε χώρα ο ετήσιος χορός του ΓΣ Δόξα, επευφημήθηκε από το συγκεντρωμένο πλήθος. Το οποίο τον υποδέχθηκε ως… Μεσσία με το σύνθημα «16 χρόνια ήτανε πολλά. Σούπερ Λίγκα με Σάμιο, ερχόμαστε ξανά». Από την πλευρά του, ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ, παίρνοντας τον λόγο στο βήμα της εκδήλωσης, ανέφερε: «Πήραμε πολλές χαρές φέτος και όλη η Ελλάδα γνωρίζει πια ότι η Δόξα είναι από τις πιο καθαρές και αξιόπιστες ομάδες. Το οικονομικό μοντέλο μας θέλουμε να χαρακτηρίζεται από σταθερότητα. Εύχομαι να ζήσουμε μεγάλες στιγμές και να πάρουμε την άνοδο. Έχουμε… παικταράδες και καλούς επαγγελματίες. Η θέση μας είναι στην Σούπερ Λίγκα, πρέπει να ξεσηκώσουμε την Δράμα». Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Σάμιος παρασύρθηκε από τα συνθήματα ανόδου και το κλίμα υπερενθουσιασμού, τραγουδώντας και εκείνος συνθήματα για την Σούπερ Λίγκα!

Η θέση Αηδόνη

Το «παρών» στην εκδήλωση έδωσε και ο Δραμινός Υφυπουργός Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Χρήστος Αηδόνης, που αναφέρθηκε κυρίως στο γηπεδικό ζήτημα: «Ένα όνειρο που τόσα χρόνια ζούσε μέσα μας και τώρα ήρθε η ώρα να πούμε ότι μπορεί να γίνει πραγματικότητα. Ευχαριστούμε την διοίκηση και τον πρόεδρο για όλη προσπάθεια που έχουν κάνει και τον κόσμο που στάθηκε κοντά στην ομάδα. Εμείς αυτό που έχουμε να κάνουμε είναι να αποκαταστήσουμε το αίσχος που υπάρχει στο γήπεδο. Και σε ότι με αφορά δεσμεύομαι να βοηθήσω. Έχουμε μιλήσει, γνωρίζετε ότι η πολιτεία δεν μπορεί να βοηθήσει στην προσπάθεια αυτή. Δυστυχώς το πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων της γενικής γραμματείας αθλητισμού δεν επιτρέπει χρηματοδότηση. Επιτρέπει όμως χρηματοδότηση ο ΟΠΑΠ και από εκεί θα τα εξασφαλίσουμε».
Βοήθεια από Χαρακίδη

Επίσης, στο περιθώριο του χορού ανακοινώθηκε δια στόματος του Δημάρχου, Κυριάκου Χαρακίδη ότι ο Δήμος θα συμπράξει στις εκδρομές του κόσμου για τα εκτός έδρας ματς των play off, καθώς υπήρξε δημόσια δέσμευση για ναύλωση τριών λεωφορείων για τα παιχνίδια εκτός Δράμας. Και ίσως αν χρειαστεί και περισσότερα, όπως τουλάχιστον ανακοινώθηκε από τον ίδιο τον δήμαρχο. Το «παρών» στην βραδιά έδωσε και ο πατέρας Γεράσιμος που κέρδισε – τον σεβασμό όλων με τον λόγο του στο βήμα. Οικοδεσπότης της εκδήλωσης από μικροφώνου ήταν ο Απόστολος Δαϊλάκης, ενώ σύντομες ομιλίες είχαν ο πρόεδρος της ερασιτεχνικής Θόδωρος Παπασταφίδας και στην συνέχεια οι βουλευτές του νομούΧαρά Κεφαλίδου και Μαργαρίτης Τζήμας, ο αντιπεριφερειάρχης Γιάννης Ξανθόπουλος και ο πρόεδρος του ΣΦ Δόξας, οι «Μαυραετοί», Κώστας Γιαλαμάς.

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook