Θρασύτατη ανακοίνωση του ΠΣΑΠ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Θρασύτατη ανακοίνωση εξέδωσε ο ΠΣΑΠ που ζητάει την άμεση διεξαγωγή των πλέι – οφ λόγω των… διακοπών των ποδοσφαιριστών αγνοώντας προφανώς τους συναδέλφους τους – του ΟΦΗ που βρίσκονται σε “αναμμένα κάρβουνα”.

Για ακόμα μια φορά, το συνδικαλιστικό (το ποιο;) όργανο των Ελλήνων ποδοσφαιριστών προκαλεί με τις ανακοινώσεις του και “χτυπάει” σήμερα ξανά. Με ανακοίνωση που εξέδωσε ζητάει την άμεση διεξαγωγή των πλέι – οφ της Football League και επικαλείται τις… διακοπές αλλά και το γεγονός ότι λήγουν τα συμβόλαια των ποδοσφαιριστών στις 31 Ιουνίου.

Προφανώς, σε αυτήν την ανακοίνωση δεν συμπεριλαμβάνονται οι συνάδελφοι τους, ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ αλλά και των Τρικάλων, που αυτήν την ώρα βλέπουν κάποιους άλλους να τους κλέβουν τους κόπους μιας ολόκληρης χρονιάς. Και ασφαλώς, ο πρόεδρος του ΠΣΑΠ Στέλιος Γιαννακόπουλος που βγάζει ανακοίνωση οπότε… θίξει κάποιος τα καθήκοντα του εξέδωσε αυτήν την ανακοίνωση προφανώς επειδή θίγονται τα συμφέροντα κάποιων άλλων. Ποιοι είναι άραγε αυτοί που περιμένουν πως και πως την έναρξη των πλέι – οφ;

Και για ακόμα μια φορά, ο ΠΣΑΠ, πέντε μήνες μετά την τραγωδία των Ιωαννίνων δείχνει τον φαιδρό και άκαιρο ρόλο που έχει στο ελληνικό ποδόσφαιρο…

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΣΑΠ:

«Παρακαλούμε όπως μεριμνήσετε ώστε να επισπευσθούν οι διαδικασίες για τον ορισμό και τη διεξαγωγή των αγώνων των Play Off και Play Out των πρωταθλημάτων της Football League και της Football League 2 το ταχύτερο δυνατό, καθώς πλέον δημιουργείται σοβαρότατο πρόβλημα για τους επαγγελματίες ποδοσφαιριστές των ομάδων αυτών των κατηγοριών, δεδομένου ότι θα κληθούν να αγωνιστούν σε εξαιρετικά κρίσιμα παιχνίδια κάτω από ιδιαίτερα δύσκολες καιρικές συνθήκες.
Παράλληλα, ήδη έχουμε μπει σε περίοδο κατά την οποία οι συνάδελφοι μας θα έπρεπε να απολαμβάνουν τις διακοπές τους ώστε να αναλάβουν δυνάμεις για να μπουν στη νέα σεζόν.

Επίσης, πρέπει να ληφθεί υπόψη το γεγονός ότι πολλά συμβόλαια ποδοσφαιριστών λήγουν στις 30 Ιουνίου και αρκετοί συνάδελφοι πρέπει να αναζητήσουν άλλες ομάδες ή να είναι έτοιμοι ώστε να ξεκινήσουν την προετοιμασία τους από τις πρώτες ημέρες του Ιουλίου και συνεπώς δεν τους μένει χρόνος ώστε να ξεκουραστούν.
Από την 1η Ιουλίου αρχίζει άλλωστε η μεταγραφική περίοδος και θα παρακαλούσαμε να συνεκτιμήσετε και αυτή την παράμετρο καθώς οι συνάδελφοι δεν έχουν το περιθώριο να αναζητήσουν ομάδα όσο παραμένουν δεσμευμένοι με υποχρεώσεις από τις οποίες δεν μπορούν να γνωρίζουν εντέλει πότε θα αποδεσμευθούν.
Είμαστε σε αναμονή των ενεργειών σας».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook