Ανακοίνωση του Αγροτικού Αστέρα για τα διοικητικά

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Οι ιθύνοντες του Αγροτικού Αστέρα διέψευσαν τα δημοσιεύματα που αφορούν τα διοικητικά της ομάδας.

Η διαδικασία των διαπραγματεύσεων μεταξύ του προέδρου του Αγροτικού Αστέρα, Κώστα Ριαβόγλου και του ενδιαφερόμενου αγοραστή, Γιώργου Αντίνου, συνεχίζεται, σύμφωνα με ανακοίνωση της ΠΑΕ. Μάλιστα η διοίκηση καταφέρεται εναντίον εκείνων που δημοσιεύουν ανακρίβειες για τις διοικητικές εξελίξεις.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση: «Τις τελευταίες ημέρες μετά λύπης διαβάζουμε σε έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο ανακρίβειες σχετικά με τις διοικητικές εξελίξεις στον Αγροτικό Αστέρα. Η μόνη αλήθεια είναι, ότι οι διαπραγματεύσεις μεταξύ του νυν Προέδρου της ΠΑΕ, Κώστα Ριαβόγλου, και του υποψήφιου αγοραστή του πλειοψηφικού πακέτου μετοχών, Γιώργου Αντίνου συνεχίζονται. Το επόμενο ραντεβού είναι προγραμματισμένο για την Πέμπτη το βράδυ. Σε αυτό, πέραν των δύο προαναφερόμενων κυρίων, θα συμμετέχει και ο πρώην Πρόεδρος και εκ των μετόχων, Χαράλαμπος Νικολαϊδης. Σκοπός του επικείμενου ραντεβού των κυρίων Ριαβόγλου, Αντίνου, Νικολαϊδη είναι να βρεθεί η χρυσή τομή και να δοθεί η ιδανικότερη λύση για το μέλλον του Αγροτικού Αστέρα.

Αναφορικά με το θέμα των μετοχών, που αναμοχλεύτηκε και πάλι μέσω κακόβουλων δημοσιευμάτων, αυτές βρίσκονται με ανέγκλητα πληρεξούσια στα χέρια του νυν Προέδρου σε ποσοστό 51,4%. Όσο δε για το σύνολο των χρεών της ΠΑΕ, οι πραγματικά ενδιαφερόμενοι γνωρίζουν επακριβώς το ύψος του, που δεν είναι ούτε περισσότερο ούτε λιγότερο από αυτό, που είχαν εξ αρχής πληροφορηθεί.

Ο κύριος Ριαβόγλου είχε σήμερα σειρά συναντήσεων με τους ποδοσφαιριστές της ομάδας, οι οποίες θα συνεχιστούν και αύριο, προκειμένου να ενημερωθούν άπαντες σχετικά με τις εξελίξεις στα τρέχοντα θέματα.

Τέλος, θα πρέπει να σημειωθεί, ότι η μοναδική ακριβής ενημέρωση σε ό,τι αφορά την ΠΑΕ Αγροτικός Αστέρας γίνεται αποκλειστικά από την επίσημη ιστοσελίδα της. Οποιεσδήποτε άλλες “πληροφορίες”, από όπου κι αν ακούγονται, ανήκουν στη σφαίρα της φαντασίας και ενδεχομένως να διοχευτεύονται εκ του πονηρού».