«Έκαναν λάθος με το ΑΦΜ»

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Την  άποψη του  για τις οφειλές που άφησε πίσω του και που ταλαιπωρούν την ΠΑΕ Τρίκαλα έδωσε ο πρώην πρόεδρος του Ερασιτέχνη του ΑΟΤ,  Νίκος Παππας.

Ο κ. Παππάς με δηλώσεις του στον «Π.Λόγο» τόνισε αχικά. :

«Η αλήθεια είναι ότι από τη στιγμή που στην Δ’ Εθνική δεν έγινε η αλλαγή στο ΑΦΜ της ομάδας είναι φυσιολογικό να υπάρχουν όλα αυτά τα χρέη, υπενθυμίζοντας μάλιστα πως βάσει νόμου η ερασιτεχνική ομάδα  είναι μέτοχος με 10% και στην ΠΑΕ».

Τέλος, όταν ρωτήθηκε για το αν υπάρχουν… τύψεις για τα χρέη που δημιούργησε, η απάντησή του ήταν κατηγορηματική.

«Για την ομάδα αυτή έχω ξοδέψει πολλά χρήματα και καταλαβαίνω τον κ. Πλεξίδα  που κάνει το ίδιο.  Ωστόσο εγώ νομίζω ότι αν ο νυν πρόεδρος ερχόταν να με βρει  για την υπόθεση των ποδοσφαιριστών θα μπορούσα  να του εξηγήσω κάποια πράγματα, αφού αρκετοί από τους παίκτες αυτούς έχουν πάρει τα χρήματά τους, αλλά συνεχίζουν να τα ζητάνε από την ομάδα».

Πάντως ο κ. Παππάς άφησε να εννοηθεί ότι παρακολουθεί στενά το θέμα της αδειόδοτησης : «Εγώ τόσα χρόνια δεν ασχολήθηκα με την ομάδα, αν και έχασε τον ερασιτέχνη στις δικαστικές αίθουσες, δεν το κρύβω όμως ότι πλέον παρακολουθώ τις εξελίξεις και αν θέλει ο κ. Πλεξίδας μπορεί να κατανοήσει ότι μπορώ να δώσω πληροφορίες για να λυθεί το πρόβλημα των οφειλών».