Βlue Boys: “Δεν προμηθευτήκαμε εισιτήρια για να τα μοιράσουμε στο Ηράκλειο”

Eπιμέλεια:Παύλος Σιδερίδης

Mε ανακοίνωση της η Λέσχη Φίλων Α.Ο. Χανιά Blue Boys ξεκαθαρίζει πως δεν προμήθευσε με εισιτήρια για την αναμέτρηση Πλατανιάς-ΟΦΗ, τους οπαδούς των “ασπρόμαυρων”.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

H Λέσχη Φίλων Α.Ο. Χανιά Blue Boys με αφορμή της συστηματική και μεθοδική προβοκάτσια των γνωστών πλέον προβοκατόρων που γίνεται εις βάρος τής και με τον κίνδυνο να κορυφωθεί το αμέσως προσεχές διάστημα, επιθυμεί να γνωστοποιήσει πως η προσπάθεια αποπροσανατολισμού της φίλαθλης κοινής γνώμης των Χανίων δεν θα περάσει. Τονίζουμε πως δε θα γίνουμε το εξιλαστήριο θύμα λόγω της αδυναμίας κάποιων να διαχειριστούν σωστά το θέμα της διάθεσης των εισιτηρίων και την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα Πλατανιάς – ΟΦΗ. Πιο συγκεκριμένα κύριοι προβοκάτορες, ΟΧΙ δεν προμηθευτήκαμε εισιτήρια για να τα μοιράσουμε στο Ηράκλειο όπως διαδίδετε και ΟΧΙ δεν έχουμε σχέσεις με τους οργανωμένους του ΟΦΗ όπως θα σας εξυπηρετούσε. Μην ξεχάσετε αν ψοφήσει η γάτα σας ή αν η κατσίκα σας δεν βγάζει γάλα να κατηγορήσετε τους Blue Boys!

Μοναδικό μας μέλημα ήταν, είναι και θα είναι ο Α.Ο. Χανιά. 

Επίσης όταν μας ζητάνε τη γνώμη μας θα την λέμε στα ίσια. Είμαστε φίλαθλοι – οπαδοί, όχι επιχειρηματίες ούτε πολιτικοί. Η φίμωση ανήκει σε άλλες εποχές.

Αδέρφια Χανιώτες όλοι μαζί στο γήπεδο την Τετάρτη να στηρίξουμε την ομάδα μας για τον δύσκολο αγώνα απέναντι στον Φωκικό.”