“Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί”

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ανακοίνωση-απάντηση σε αυτή της ΠΑΕ Ιωνικός, εξέδωσε η ΠΑΕ Αναγέννηση Καρδίτσα λέγοντας μεταξύ άλλων ότι στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Με έκπληξη και αγανάκτηση διαβάσαμε τα όσα αναφέρει στην ανακοίνωσή της η ΠΑΕ Ιωνικός με την οποία εμπλέκει αυθαίρετα και κατά τρόπο συκοφαντικό και δυσφημιστικό την ομάδα μας!

Επειδή στο σπίτι του κρεμασμένου δεν πρέπει να μιλούν για σχοινί έχουμε να δηλώσουμε τα εξής: Η ΠΑΕ Αναγέννηση παρά τα προβλήματα που κληρονόμησε από τον προηγούμενο μεγαλομέτοχο, παρά τα ανοιχτά μέτωπα και την εικόνα διάλυσης που βρήκε το περασμένο καλοκαίρι νοικοκύρεψε με υπερπροσπάθεια συγκεκριμένων Καρδιτσιωτών παραγόντων και φιλάθλων το σύλλογο και έφθασε σ ένα επίπεδο να είναι περήφανη για την εικόνα της ομάδας προς τις δημόσιες υπηρεσίες του κράτους.

Δηλώνουμε κατηγορηματικά και προς κάθε κατεύθυνση ότι η ΠΑΕ Αναγέννηση καταβάλει κανονικά τις εισφορές της στο ΙΚΑ και στην Εφορία, έχει ασφαλισμένους όλους τους ποδοσφαιριστές – εργαζόμενους και δεν έχει καμία σχέση με πλαστογραφίες, δολιοφθορές και παρατυπίες που ταλανίζουν το ελληνικό ποδόσφαιρο και το απαξιώνουν ακόμη περισσότερο. Προκαλούμε τον οποιονδήποτε να ανοίξουμε όλοι τα χαρτιά μας και να δούμε όλοι την εικόνα που έχουν οι ομάδες μας.

Η ΠΑΕ Αναγέννηση κλήθηκε από την ΕΙΜ της ΕΠΟ και μέσα στη διαδικασία απέδειξε ότι έχει καλή εικόνα και στο ΙΚΑ και στην εφορία. Οι όποιες διευκρινίσεις χρειάστηκαν επιπλέον δόθηκαν απο το υποκατάστημα του ΙΚΑ στην ΕΠΟ εδώ και πάρα πολύ καιρό. Μάλιστα το ΙΚΑ Καρδίτσας ήταν απο τα πρώτα που απάντησε στην ΕΠΟ σε αντίθεση με κάποια άλλα υποκαταστήματα σ’ ολη την Ελλάδα που ακόμη δεν έδωσαν τις απαντήσεις τους.

Προτείνουμε στα όργανα του ελληνικού ποδοσφαίρου, τώρα που παρουσιάζεται μια χρυσή ευκαιρία για τομές, να ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ των ομάδων και την εικόνα που έχουν στο ΙΚΑ και στην Εφορία. Αν αυτό συμβεί τότε η ομάδα μας δεν θα έχει κανένα απολύτως πρόβλημα διότι είναι απολύτως συνεπής στις υποχρεώσεις της κι αυτο αποδεικνύεται απο ΕΠΙΣΗΜΑ ΕΓΓΡΑΦΑ.

Σε αντίθεση βεβαίως με την ΠΑΕ Ιωνικός που όπως αποδείχθηκε από ΕΠΙΣΗΜΑ ΕΓΓΡΑΦΑ δημοσίων υπηρεσιών έχει να πληρώσει την εφορία από το 2009!!!! Αλήθεια και την προηγούμενη περίοδο την ίδια μέθοδο ακολουθούσατε; Αλήθεια μιας και τέθηκε το ζήτημα, πόσους ποδοσφαιριστές διαθέτει στο ρόστερ της η ΠΑΕ Ιωνικός; Γνωρίζουμε ότι ανακλήθηκαν 24 δελτία, και κάποιοι παίκτες απομακρύνθηκαν τον Ιανουάριο. Πόσους έχετε στο ρόστερ σας; Πενήντα; Περάσατε και τη Μπαρτσελόνα? Κάι όλοι αυτοί είναι ασφαλισμένοι; Μπορείτε επίσης να μας εξηγήσετε γιατί κλείσατε τις πόρτες στους φιλάθλους της ομάδας σας;

Η διοίκηση της ΠΑΕ Ιωνικός καλά θα κάνει να κοιτάξει τα του οίκου της και να μην εμπλέκει την ομάδα μας. Μπορεί να βολεύει σε κάποιους το “τσουβάλιασμα”, αλλά δεν θα τους περάσει. Εμείς διεκδικούμε το δίκιο μας και πιστεύουμε ότι θα εφαρμοστούν οι νόμοι και οι κανονισμοί και επιτέλους ο χώρος του ποδοσφαίρου θα καθαρίσει.

Κλείνοντας έχουμε να δηλώσουμε πως η Αναγέννηση υπάρχει και πορεύεται ανελλιπώς από το 1904 χωρίς συγχωνεύσεις – τερατουργήματα, κρυστάλλινα και με μοναδική πηγή δύναμης τους χιλιάδες φιλάθλους της. Ουδέποτε έδωσε δικαίωμα για συμμετοχή στα κακώς κείμενα του ποδοσφαίρου μας. Κάποιοι θα πρέπει να δώσουν εξηγήσεις πρώτα στους οπαδούς τους γιατί τους έκλεισαν την πόρτα κατάμουτρα και στη συνέχεια στη δικαιοσύνη. Ας μην ξεχνάνε οι διοικούντες τον Ιωνικό πως οι ίδιοι με δηλώσεις τους κατά τη διάρκεια της σεζόν μιλούσαν για τις χιλιάδες φιλάθλων της Αναγέννησης που έρχονταν στο γήπεδο, ενώ οι ίδιοι ήθελαν το περασμένο καλοκαίρι ν’ αναλάβουν την ομάδα μας!

Διευκρινίζουμε ότι όλα όσα αναφέρουμε στην ανακοίνωσή μας αφορούν στους συντάκτες της επιστολής της ΠΑΕ Ιωνικός και όσους εκφράζει και σε καμία περίπτωση τους οπαδούς της ιστορικής ομάδας της Νίκαιας που σεβόμαστε απεριόριστα και τους συμπαραστεκόμαστε που φέτος εξαιτίας συγκεκριμένων καταστάσεων στο ποδόσφαιρο τους αφαιρέθηκε αυθαίρετα το δικαίωμα να βλέπουν την ίδια τους την ομάδα. Θα είμαστε εδώ και με όλους τους τρόπους θα προστατέψουμε την αξιοπρέπεια της Αναγέννησης.

ΠΑΕ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ»

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook