Εκνευρισμός στην Δόξα

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Εκνευρισμός επικρατεί στην Δόξα Δράμας για τη νέα παράταση των play off.

Δυσαρέσκεια είναι το κυρίαρχο συναίσθημα στους «Μαυραετούς», αφού το… μαρτύριο και η αβεβαιότητα συνεχίζονται, μετά το δεκαπενθήμερο «λουκέτο» στην λειτουργία της ΕΠΟ.

Στην Δόξα ευελπιστούν ότι η υπόθεση του ΟΦΗ θα εκδικαστεί την Δευτέρα στα πολιτικά δικαστήρια και την Τρίτη θα γίνει η κλήρωση για τα μπαράζ ανόδου. Τουλάχιστον, αυτό είναι το ιδεατό σενάριο για τους Δραμινούς, που βρίσκονταν σε φουλ φόρμα αγωνιστικά και σίγουρα δεν τους ευνοούν οι τελευταίες εξελίξεις.

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, Αθανάσιος Σάμιος ήταν εκνευρισμένος με την τροπή που πήραν τα πράγματα, αφού έκανε αρκετές επενδύσεις και βλέπει την ομάδα του να μην έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει την υπέρβαση, αλλά επίσημα δεν έκανε κάποιο σχόλιο.

Την ώρα που το τηλεφωνικό κέντρο της ΠΑΕ κατακλύζεται από τηλεφωνήματα του κόσμου για το πότε κυκλοφορούν τα εισιτήρια των play off, ο Μιχάλης Γρηγορίου δεν ξέρει τι να… πει στους παίκτες του, ενώ όλες οι ομάδες έχουν σταματήσει τις υποχρεώσεις τους και δεν υπάρχει δυνατότητα για το «κλείσιμο» φιλικού. Το ερώτημα βεβαίως που προκύπτει προς το όποιο θεσμικό πλαίσιο είναι το τι θα συμβεί με τα συμβόλαια των παικτών που λήγουν στις 30 του μήνα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook