Τι να πει κανείς για το… «χαρτί» της αλληνής!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Την ίδια ώρα που ο ΟΦΗ βγαίνει ΚΑΘΑΡΟΣ από κάθε έρευνα της ΕΠΟ, νέα δημοσιεύματα έρχονται στο φως της δημοσιότητας που εμπλέκουν τον ΠΑΣ Γιάννινα και την Βέροια στα σκάνδαλα με τις ενημερότητες. Και βέβαια προκύπτουν σοβαρά ερωτηματικά για το πως οι δύο παραπάνω ομάδες πήραν την άδεια συμμετοχής όταν αυτά τα στοιχεία προκύπτουν από την ίδια την Ομοσπονδίας.

Τα δύο σκάνδαλα αποκαλύπτει η Sportday και αναφορικά με την ομάδα των Ιωαννίνων λέγεται πως είναι το γεγονός πως έχει καταθέσει στην ΕΠΟ δύο φορολογικές ενημερότητες μέσα σε διάστημα λίγων ημερών, και πλέον αναμένεται από το ΙΚΑ η επίσημη απάντηση, για να διαλευκανθεί η απόφαση.

Την ίδια στιγμή, η Βέροια, της οποίας αντιπρόεδρος είναι ο Σπύρος Καλογιάννης, φέρεται να έχει καταθέσει φορολογική ενημερότητα, η οποία δεν έχει καμία σχέση με αυτή που κατατέθηκε το προηγούμενο διάστημα.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το πόρισμα του αντιεισαγγελέα, Αναστάσιου Κανελλόπουλου, θα σταλθεί στη νομική υπηρεσία της ΕΠΟ μέχρι την Τρίτη. Την ίδια ημέρα η ΕΠΟ θα ανακοινώσει επίσημα όλες τις ομάδες που έχουν πρόβλημα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook