Πλεξίδας: “Έχει δίκιο ο ΟΦΗ που φωνάζει”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο μεγαλομέτοχος των Τρικάλων Βαγγέλης Πλεξίδας τόνισε με δηλώσεις του ότι ο ΟΦΗ έχει δίκιο που συνεχίζει τον δικαστικό αγώνα ενώ προανήγγειλε ακόμα περισσότερες ενέργειες από την πλευρά του Θεσσαλικού συλλόγου.

Αναλυτικά τα όσα είπε στον Sentra:

Για την κατάσταση των Τρικάλων: Περιμένουμε τις εξελίξεις της ΕΠΟ. Δεν ξέρω μετά τον καυτό Ιούνιο που διατρέχει τώρα το ποδόσφαιρο, αν θα υπάρξουν από την β’ εθνική ομάδες την επόμενη χρονιά. Οι ποδοσφαιριστές αυτοί βρίσκονται σε ετοιμότητα. Κανείς δεν ξέρει αν θα υπάρξουν πλέι οφ. Μπορεί να γίνουν αλλά ποιες ομάδες είναι αυτές που θα συμμετάσχουν .Ποιοι ποδοσφαιριστές θα πάνε στα πλέι οφ, αν θα υπάρξουν οι ομάδες και η δυνατότητα να πάνε στα πλέι οφ.

Για το αν σκέφτονται στα Τρίκαλα να ακολουθήσουν τον δρόμο του ΟΦΗ και να προσφύγουν στα πολιτικά δικαστήρια:Περιμένουμε τις εξελίξεις την επόμενη εβδομάδα και μετά θα γίνει και με τη δική μας υπόθεση ότι και με αυτή του ΟΦΗ. Μαζί ξεκινήσαμε, αφήσαμε μόνο τον ΟΦΗ γιατί δικαιώνει και εμάς και περιμένουμε τις επόμενες μέρες, για ασφαλιστικά μέτρα ο φάκελος για τα δικαστήρια είναι έτοιμος και αν μέχρι Τρίτη-Τετάρτη δεν γίνει κάτι θα πάμε στα πολιτικά δικαστήρια.

Για το αν υπάρχουν κενά νόμου σε αυτή την υπόθεση:Υπάρχουν κενά νόμου .Είναι μια απόφαση που έχει παρθεί για τα Τρίκαλα από το διαιτητικό δικαστήριο για δεύτερη φορά. Είναι η περίπτωση με τους 11 ποδοσφαιριστές που σήμερα η ΕΠΟ καταδίκασε τον Α.Ο.Τρίκαλα,είναι ακριβώς η ίδια απόφαση που λέει το διαιτητικό ότι μπορούμε να προσφύγουμε στα πολιτικά δικαστήρια. Μάλλον, είναι η απόφαση η οποία σήμερα έχει δέσει τα χέρια της ΕΠΟ.

Για την ενασχόλησή του με την ομάδα των Τρικάλων:Μπήκαμε στο ποδόσφαιρο με πολύ διαφορετικές αντιλήψεις, αλλά είδα ότι είναι αδύνατο ένας νορμάλ επιχειρηματίας ο οποίος μπαίνει σε αυτό το χώρο και δεν είναι του ποδοσφαίρου να μπορέσει να επενδύσει και να μείνει στο ποδόσφαιρο. Θα φύγει νύχτα. Οι καθαροί επιχειρηματίες φύγανε και δεν μείνανε στο ποδόσφαιρο.

Για το τι φταίει για την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί τώρα στο ποδόσφαιρο:Είναι υποθέσεις πολλών χρόνων και απλά βρέθηκε ένα απόστημα τώρα και έχουν ξεσπάσει σε αυτό.Το ελληνικό ποδόσφαιρο δεν είναι αυτό που μπορεί να εκπροσωπεί την Ελλάδα σήμερα. Όχι ότι φταίει ο κ.Πιλάβιος,επειδή είναι σήμερα πρόεδρος .Είναι πολλά που τον έχουν φέρει σε αδιέξοδο σήμερα.Πιστεύετε ότι αυτή τη στιγμή,υπάρχουν μόνο τρεις ομάδες που βλάπτουν το ποδόσφαιρο και όλες οι άλλες είναι πεντακάθαρες; Εάν θέλανε να βάλουν το μαχαίρι πολύ βαθιά,θα έπρεπε να το κάνουν σε όλες τις ομάδες.Από την πρώτη που λέγεται Ολυμπιακός, μέχρι την τελευταία που λέγεται Αγροτικός Αστέρας.

Για το ποιο ήταν το πρόβλημα στον φάκελο των Τρικάλων:Τα Τρίκαλα είναι η πιο καθαρή ομάδα της β’ εθνικής αυτή τη στιγμή .Και έρχονται να πουν ότι υπάρχουν κάποια χρέη τα οποία οι ίδιοι,με δικό τους χαρτί λένε ότι δεν έχουν τελεσιδικήσει.Γιατί αν είχαν τελεσιδικήσει,τα Τρίκαλα θα τιμωρούνταν με μείον τρεις και θα έχαναν κάθε παιχνίδι.Ο κανονισμός λέει ότι οι υποθέσεις που δεν έχουν τελεσιδικήσει,δεν επηρεάζουν ττην αδειδότηση .Είναι ξεκάθαρη η υπόθεση η δική μας ότι κάποιοι βάλαν κατά του Α.Ο. Τρίκαλα λόγω της βαθμολογικής του θέσης,γιατί δεν τους συμφέρει αυτή.Αυτό είναι το πρόβλημα και όχι αποκλειστικά η αδειδότηση.Αν πούμε για κέντρα αποφάσεων θα είναι λίγο, αν πούμε παράγκα θα είναι και πάλι λίγο.Υπάρχει κάτι ακόμη χειρότερο στο ελληνικό ποδόσφαιρο σήμερα. Υπάρχουν άνθρωποι που κανονίζουν ποιοι πέφτουν και ποιοι θα ανέβουν. Όταν φτάνουμε σε τέτοια κατάσταση δεν συζητάμε για ελληνικό ποδόσφαιρο.Δεν παίζεται στα γήπεδα το ποδόσφαιρο της Ελλάδας . Επανειλημένες φορές δέχθηκα απειλές μέχρι και για το σπίτι μου αν αυτό λέει κάτι.Δεν συμφώνησα ποτέ με κανέναν και δεν άφησα τα Τρίκαλα στο έλεος κανενός.Και για αυτό τα Τρίκαλα ενοχλούν.Γιατί αν τα Τρίκαλα πηγαίναν στα πλέι οφ και ήταν από τις ομάδες που συνεννοούνται,δεν θα είχαν κανένα πρόβλημα να τα αδειοδοτήσουν.

Για το αν υπήρχε καχυποψία στον κόσμο των Τρικάλων όταν ανέλαβε την ομάδα, λόγω παλαιότερων καταστάσεων που είχαν βιώσει με προηγούμενους επιχειρηματίες:Είναι δεδομένο πως τα Τρίκαλα πρέπει να είναι στα πλέι οφ. Κι αν κάποιοι προσπαθήσουν να μην τα βάλουν,από εκεί και μετά θα μιλήσουν τα πολιτικά δικαστήρια.Γιατί εμένα με ενδιαφέρει το φως στην ομάδα και όπως λένε για τον ΟΦΗ,μπορεί να πέσει στην τέταρτη εθνική.Ας πέσει στην τέταρτη εθνική .Τουλάχιστον μετά από ένα χρόνο, μετά από ενάμιση θα δικαιωθώ εγώ σαν άνθρωπος.

Για τον προλαβαίνουν χρονικά να γίνουν τα πλέι οφ:Προλαβαίνουν να γίνουν τα πλέι οφ αν ξεκινήσουν την επόμενη Κυριακή ή Τετάρτη. Αν βάλουν τον ΟΦΗ και τα Τρίκαλα ή αποβάλλουν τον ΟΦΗ γιατί πήγε στα πολιτικά δικαστήρια, τότε θα συνεχίσει κανονικά το πρωτάθλημα. Δεν νομίζω να κάνει κάτι κάποια άλλη ομάδα. Είναι μεγάλη η βαθμολογική διαφορά του ΟΦΗ ας πούμε με αυτόν που δεν είναι τώρα στα πλέι οφ. Είναι κοντά στους 25 βαθμούς. Θα είναι και μεγάλη αδικία.Όλες οι ομάδες έχουν προβλήματα με τους ποδοσφαιριστές τους σήμερα.Δεν μπορεί να διεκδικήσει κάτι μια ομάδα που λέγεται Βέροια για παράδειγμα,η οποία είναι πάρα πολλούς βαθμούς πίσω,είναι 15 βαθμούς πίσω από τον Λεβαδειακό. Να διεκδικήσει τι;Είναι ξεκάθαρο το πρωτάθλημα έτσι όπως το έχουν φτιάξει,για το ποια ομάδα θα βγει.Και έχει δίκαιο ο ΟΦΗ και φωνάζει ο οποίος είναι πάνω από όλους και μετά τα Τρίκαλα που είναι δεύτερα.

Για το αν όλη αυτή η ιστορία έχει πάει πίσω την προσωπική του ζωή και τις άλλες του επιχειρηματικές δραστηριότητες:Είναι πολύ δύσκολο για έναν επιχειρηματία να έχει αφήσει την δουλειά του και να ασχολείται όχι πλέον με την ομάδα του,με αυτό που είχε μάθει τόσα χρόνια,αλλά με χαρτιά τα οποία τα υποβάλλουν κάποιοι άνθρωποι που είναι αποκλειστικά τηλεκατευθυνόμενοι.Θα ήταν πολύ διαφορετικό το χρώμα που θα έδινε τώρα στην Superleague ο Α.Ο.Τρίκαλα γιατί θα ήταν ισχυρός και ίσως η πιο καθαρή ομάδα που θα ανέβαινε.Δεν υπάρχουν χρέη. Όσο για την προσφυγή του Γεωργίου είναι της τάξης των 1650 ευρώ.Αν θεωρείτε αυτό προσφυγή…Αλλά δεν θέλουν στην Superleague μια καθαρή ομάδα σαν τα Τρίκαλα..Μακάρι να είχα αρκετό κουράγιο και να μπορούσα να μείνω στο ποδόσφαιρο.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook