Μένει στην Κομοτηνή ο Παντελίδης

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Μια δύσκολη αγωνιστική σεζόν για τον Πανθρακικό φτάνει στο τέλος της και όπως φαίνεται ολοκληρώνεται με ανάμεικτα συναισθήματα για τους ανθρώπους της ομάδας, καθώς έχουμε φτάσει στα μέσα του Ιουνίου και ακόμη δεν ξέρει κανείς αν η ομάδα θα αγωνιστεί στα play offs, στα οποία και θα έπρεπε να συμμετέχει.

Η φετινή σεζόν για την ομάδα της Κομοτηνής ξεκίνησε με πολλές ελπίδες για την κατάληψη της πρώτης θέσης και την επιστροφή της στην Super League, ωστόσο, τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα είχε σχεδιάσει η διοίκηση του Πανθρακικού.

Κυρίως, οι αλλαγές προπονητών ήταν αυτές που χάλασαν τον «ρυθμό» της ομάδας, καθώς ή προετοιμασία ξεκίνησε με τον Παύλο Δερμιτζάκη, όμως στα τέλη Ιουλίου πήγε στον ΠAOK και τον διαδέχθηκε ο Κώστας Βασιλακάκης, ένας γνώριμος προπονητής για τον ακριτικό σύλλογο, όμως δεν μπόρεσε να επαναλάβει τις επιτυχίες του παρελθόντος.

Η λύση του Εμίλιο Φερέρα απέτυχε παταγωδώς και τελικά μετά την φυγή του Βέλγου τεχνικού η ομάδα βρήκε στο πρόσωπο του Σάββα Παντελίδη τον «καπετάνιο» που ζητούσε για να επιστρέψει στις επιτυχίες.

Ο έμπειρος κόουτς κατάφερε να πάρει από τους ποδοσφαιριστές το 100% των δυνατοτήτων τους, κάτι που φάνηκε στον αγωνιστικό χώρο, αλλά και στον βαθμολογικό πίνακα, καθώς από την 9η θέση, ο Πανθρακικός βρέθηκε στα play offs.

Αυτό που πλέον απαιτείται να κάνει η διοίκηση του «Πάνθραξ», είναι να κρατήσει στον πάγκο τον Παντελίδη και να του δώσει το ελεύθερο στις μεταγραφικές κινήσεις, προκειμένου να χτίσει από την αρχή την ομάδα και να θέσει γερές βάσεις προκειμένου να επιστρέψει στα «μεγάλα σαλόνια» του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook