Σκέψεις για επανίδρυση του Εθνικού!

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Μιλώντας στο Onsports ο Γιώργος Τσάλτας από τον Ερασιτέχνη Εθνικό, εξήγησε πως μπορεί να συμβεί η επανίδρυση του ποδοσφαιρικού Εθνικού, ο οποίος κινδυνεύει με εξαφάνιση από τον ποδοσφαιρικό χάρτη.

«Το 2004 ο Εθνικός Πειραιώς συγχωνεύτηκε με τον ΑΟ Μάνης, προκειμένου να μην υποβιβαστεί στη Δ’ Εθνική. Παρά την αρχική συμφωνία, στα χαρτιά καταγράφηκε ως ιδρυτικό σωματείο ο ΑΟ Μάνης. Οπότε τώρα που η ομάδα-δημιούργημα του κ. Πηρούνια κινδυνεύει άμεσα με υποβιβασμό καθώς εμπλέκεται στο σκάνδαλο με τις πλαστές ενημερότητες, στη Δ’ Εθνική δικαίωμα συμμετοχής θα έχει ο ΑΟ Μάνης και όχι ο Εθνικός που κινδυνεύει να εξαφανιστεί. Οποια τροπή κι αν πάρει όμως αυτή η υπόθεση, στο ΔΣ του ερασιτέχνη Εθνικού αποφασίσαμε να καταθέσουμε αίτημα επανίδρυσης του ποδοσφαιρικού Εθνικού, καθώς έχουν παρέλθει πάνω από πέντε χρόνια, όπως προβλέπει ο νόμος, από τη συγχώνευση. Στόχος μας είναι να γίνει ένα νέο σωματείο που θα ξεκινήσει την πορεία του από την  Γ’ κατηγορία της ΕΠΣ Πειραιά», επισήμανε χαρακτηριστικά.

Την Πέμπτη (16/6, 12.30) στη συνέντευξη Τύπου στη Λέσχη του συλλόγου στο Μικρολίμανο που θα παραχωρήσει ο ερασιτέχνης Εθνικός για τα θέματα σε πόλο και κολύμβηση θα γίνει και εκτενής αναφορά στην επανίδρυση του ποδοσφαιρικού Εθνικού.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook