Κύριε Καλογιάννη θα παραιτηθείτε τώρα;

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Να, λοιπόν που και η Βέροια βρίσκεται στις ομάδες που έχουν πλαστές φορολογικές ενημερότητες. Τώρα άραγε θα παραιτηθεί ο αντιπρόεδρος της και πρόεδρος της Football League; Και πως η ομάδα της Μακεδονίας και ο πρόεδρος της κύριος Αρβανιτίδης έφταναν στο σημείο να ονειρεύονται πλέι – οφ και τέτοιου είδους διαδικασίες όταν ήταν παράνομη; Πλέον είναι πραγματικότητα το γεγονός ότι η Βέροια κατηγορείται για πλαστογραφία μετά το πόρισμα του αντιεισαγγελέα Αναστάσιου Κανελλόπουλου και ασφαλώς χρήζει μεγάλης έρευνας για το τι συμβαίνει με τον Σπύρο Καλογιάννη.

Γιατί, πλέον η παρουσία του στην θέση του προέδρου της Football League κρίνεται για το αν βρίσκεται εκεί ώστε να εξυπηρετεί τα συμφέροντα όλων των ομάδων του πρωταθλήματος ή μόνο των “χαϊδεμένων” του. Υπενθυμίζουμε ότι κατά την διάρκεια της φετινής περιόδου είδαμε από την πλευρά του Καλογιάννη απίστευτες μεθοδεύσεις όπως η ανακοίνωση – “ζωγραφιά” περί ομόφωνης απόφασης για αίτημα αντικατάστασης του υπεύθυνου ορισμού διαιτητών της Football League δίχως την άδεια του ΟΦΗ ή την διαρροή δημοσιευμάτων που ανέφεραν ότι δεν σφραγίζονται τα εισιτήρια.

Μετά και τις τελευταίες αποκαλύψεις όπου είναι δεδομένο ότι η Βέροια είχε πλαστά έγγραφα, θα πρέπει να κάνει γνωστές τις επόμενες ενέργειες του ο Σπύρος Καλογιάννης γιατί προκύπτουν σοβαρά ερωτηματικά για την αξιοπιστία του φετινού πρωταθλήματος…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook