Δερμιτζάκης: “Πλέον, ίσως χρειαστούν παραπάνω από 34 βαθμοί”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Αφού ο Παύλος Δερμιτζάκης έπλεξε το εγκώμιο του ΟΦΗ εξέφρασε την γνώμη ότι μπορεί να χρειαστούν περισσότεροι από 34 βαθμοί για την παραμονή στην Σούπερ Λιγκ.

Aναλυτικά όσα είπε ο Παύλος Δερμιτζάκης

«Ήταν ένα πολύ δύσκολο και κρίσιμο παιχνίδι, όπως και όσα ακολουθούν. Αντιμετωπίσαμε μια ομάδα που έχει κοινό στόχο και θέλαμε τη νίκη για να μείνουμε σε τροχιά παραμονής. Ξέραμε ότι ο ΟΦΗ παρά τις απουσίες του, είναι μια καλή ομάδα και μπήκαμε σε αυτό το παιχνίδι με σοβαρότητα. Πετύχαμε μια δίκαιη νίκη, παίζοντας παράλληλα καλό ποδόσφαιρο. Σημειώσαμε τρία γκολ, είχαμε αρκετές ευκαιρίες και ο ΟΦΗ μας απείλησε μόνο στη φάση του γκολ που πέτυχε. Κρατάμε τη νίκη, πήραμε μια βαθιά ανάσα, αλλά σρα επόμενα δύο παιχνίδια πρέπει να συγκεντρώσουμε όσους περισσότερους βαθμούς γίνεται, ώστε να μείνουμε στην κατηγορία. Τα πράγματα έχουν μπλέξει για όλες τις ομάδες και χρειάζεται όσο το δυνατόν περισσότεροι βαθμοί, ώστε να είμαστε ασφαλείς. Εύχομαι καλή συνέχεια στον ΟΦΗ και συγχαρητήρια στον Γιάννη Πετράκη. Ο ΟΦΗ και ο Πανθρακικός είναι δύο ομάδες που αξίζουν να μείνουν στην κατηγορία».

Για το όριο παραμονής: «Το όριο παραμονής το είχα θέσει πριν περίπου 2 μήνες στους 33-34 βαθμούς. Πλέον ίσως να χρειαστούν παραπάνω από 34 βαθμοί, μετά και από τα αποτελέσματα των υπόλοιπων ομάδων».