Με αφαίρεση βαθμών απειλείται ο Άρης λόγω Σηφάκη

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Τους κινδύνους που κρύβει η υπόθεση «Σηφάκη» για τον Άρη επισήμανε ο δικηγόρος της ΠΑΕ, Αργύρης Αργυριάδης.

Αναλυτικά, όσα είπε στο «Αθλητικό Metropolis»:

«Αν λάβουμε σαφή εντολή του επιχειρηματικού σχεδίου εξυγίανσης θα την εκπροσωπήσουμε. Ο φάκελος είναι στα γραφεία της ΠΑΕ, έχει παραδοθεί στη διοίκηση Ψηφίδη και μετά στη διοίκηση Σκόρδα. Δεν είναι θέμα προσώπων. Είναι θέμα ουσίας και η ουσία είναι τι θα πούμε στο δικαστήριο. Συνεχίζουμε με το ίδιο σχέδιο ή αλλάζουμε;

Ζητήσαμε έγκριση ότι αποδέχεται η νέα διοίκηση το επιχειρηματικό σχέδιο. Αν τα εγκρίνει δικάζουμε, αν όχι δεν θα πάμε. Εμείς τουλάχιστον. Δε μπορούμε να παραπλανούμε τους αντιδίκους. Το σχέδιο λέει αύξηση κεφαλαίου με 6 εκατομμύρια. Λέει χρέη στο δημόσιο με 60 δόσεις. Επιμήκυνση των απαιτήσεων των ποδοσφαιριστών 50%. Θα το υποστηρίξει ναι ή όχι; Όλα αυτά είχαν γίνει από τη διοίκηση Ζαμπέτα και προς τιμήν της η διοίκηση Ψηφίδη συνέχισε το ίδιο έργο.

Η διοίκηση Σκόρδα συμφώνησε και την Κυριακή μας έστειλε έγγραφο πως εγκρίνει την υπόθεση. Δευτέρα βράδυ με πήρε τηλέφωνο και μου είπε πως δεν συμφωνεί. Χθες το μεσημέρι στείλαμε εγράφη δήλωση που ζητήσαμε ρητή έγκριση από τη διοίκηση, αν δεν υπάρξει δεν μπορούμε να παρασταθούμε την Παρασκευή.

Χθες βράδυ η ΠΑΕ έβγαλε μια ανακοίνωση αλλά πάλι δεν μας έδωσε την έγκριση της. Εμείς υποστηρίζουμε αυτά που μας λέει ο εντολέας μας, δεν είναι δική μας υπόθεση. Αν μου δώσει το φάκελο και εγκρίνει το business plan θα πάμε την Παρασκευή στο δικαστήριο. Μπορεί να πάει ο οποιοσδήποτε δικηγόρος και μπορεί να ζητήσει αναβολή ενόψει αλλαγής προσώπων ή αλλαγής του business plan. Αν πάρει αναβολή δε θα είναι προς το συμφέρον της ΠΑΕ Άρης γιατί θα μαζευτούν πολλά χρέη και δε θα μπορεί να γίνει αποπληρωμή».