Τι έγραψε στο φύλλο αγώνα ο Τριτσώνης

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Για τραυματισμό εκπροσώπου του Πανθρακικού και εικόνες καταστροφής στο Ολυμπιακό Στάδιο κάνει λόγο ο Τριτσώνης στο φύλλο αγώνα.

Δείτε αναλυτικά τι έγραψε:

Αφού ανέφερε την πρώτη, προσωρινή, διακοπή (“στο 73’ διέκοψα τον αγώνα για 8 λεπτά. Εισήλθαν εντός αγωνιστικού χώρου φίλαθλοι που φορούσαν κασκόλ και φανέλες της ΠΑΕ ΑΕΚ. Μετά από ανακοινώσεις και ενέργειες των παραγόντων της γηπεδούχου ομάδος, οι φίλαθλοι αποχώρησαν από τον αγωνιστικό χώρο και ο αγώνας ξεκίνησε κανονικά“), ο Αθηναίος ρέφερι σημείωσε ότι “στο 88’ και μετά από επίτευξη τέρματος από την φιλοξενούμενη ομάδα ΠΑΕ Πανθρακικός εκατοντάδες φίλαθλοι της γηπεδούχου ομάδος είσηλθαν μαζικά εντός του αγωνιστικού χώρου με πέτρες, καδρόνια, σίδερα και ό,τι άλλο έβρισκαν στο πέρασμά τους κυνηγώντας ποδοσφαιριστές και των δυο ομάδων καθώς και εμάς.

Όλοι, ποδοσφαιριστές, παράγοντες, διαιτητές, παρατηρητές και όλοι όσοι βρίσκονταν εντός αγωνιστικού χώρου τρέξαμε προς την φυσούνα του γηπέδου. Εκεί δημιουργήθηκε συνωστισμός και αρκετοί φίλαθλοι από αυτούς που εισέβαλαν μας πρόλαβαν και άρχισαν να χτυπούν. Όποιον έβρισκαν μπροστά τους. Αποτέλεσμα αυτού ήταν να χτυπηθούν ο ποδοσφαιριστής της φιλοξενούμενης ομάδας Λουσέρο Αντριάν, ο οποίος πήγε στο ιατρείο του σταδίου κατά δήλωση των παραγόντων της ομάδας του. Επίσης χτυπήθηκε στο μάτι ο δηλωθέν ως εκπρόσωπος ομάδος Μαυρομάτης Θεοχάρης ο οποίος ήρθε αιμόφυρτος στα αποδυτήρια μας.

Εντός της φυσούνας ήταν αρκετά άτομα τα οποία είχαν πέσει κάτω και ποδοπατήθηκαν από τους υπόλοιπους που προσπαθούσαν να εισέλθουν εντός χωρίς να μπορέσω να διακρίνω ποιοι ήταν.

Μετά από 20 λεπτά παραμονής στα αποδυτήρια βγήκα στον αγωνιστικό χώρο, ο οποίος παρουσίαζε μια εικόνα καταστροφής. Σκισμένα δίχτυα τερμάτων, έλλειψη από σημαιάκια στα κόρνερ, σπασμένοι πάγκοι σπασμένες διαφημιστικές πινακίδες και πινακίδες αλλαγών του τέταρτου διαιτητή, καδρόνια, γυαλιά, μπουκάλια και σίδερα παντού. Η αστυνομία είχε κάνει μεγάλη χρήση από δακρυγόνα στις κερκίδες, στον αγωνιστικό χώρο, στην φυσούσα και εντός του χώρου αυτής.

Κατόπιν όλων των παραπάνω αποφάσισα την οριστική διακοπή του αγώνα και ενώ το σκορ ήταν 0-1 υπέρ της φιλοξενούμενης ομάδας. Κατά τη διάρκεια της παραμονής μας στα αποδυτήρια, φίλαθλοι της γηπεδούχου ομάδος, προσπάθησαν να εισέλθουν εντός σπάζοντας μια πόρτα των αποδυτηρίων. Μετά από παρέμβαση της αστυνομίας, εντός και εκτός των αποδυτηρίων, δυνάμεις των ΜΑΤ τους απώθησαν. Οι αστυνομικές δυνάμεις παρέμειναν εντός των αποδυτηρίων μας ως την αναγραφή του φίλου αγώνος και την αποχώρησή μας από αυτά“.

Αξίζει να σημειωθεί ότι για να κλείσει το φύλλο αγώνα δεν χρειάζεται η υπογραφή αρχηγών. Από πέρυσι η ευθύνη ανήκει αποκλειστικά και μόνο στους διαιτητές.

Μετά το πέρας των διαδικασιών ο Σταύρος Τριτσώνης εξήλθε του γηπέδου υπό την προστασία της Αστυνομίας και φυγαδεύτηκε με περιπολικό. Μικρή μερίδα των οπαδών της ΑΕΚ τον αποδοκίμασε και τον απείλησε.

πηγή: contra.gr