Κατέθεσε έφεση η ΑΕΚ

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ήταν 1:12π.μ. όταν εκδόθηκε η απόφαση της Πρωτοβάθμιας Πειθαρχική Επιτροπής της Σούπερ Λίγκας που επιβάλλοντας ποινή αφαίρεσης τριών βαθμών από το τρέχον πρωτάθλημα (αλλά και δύο από το επόμενο) καταδίκασε, τουλάχιστον πρωτοδίκως, την ΑΕΚ σε υποβιβασμό. Μπορεί η ακροαματική διαδικασία να ολοκληρώθηκε στις 15:30, ωστόσο το αρμόδιο όργανο χρειάστηκε περίπου δέκα ώρες για να αποφανθεί.

Η αγανάκτηση στις τάξεις των ανθρώπων της ΑΕΚ είναι δεδομένη και σε πρώτη φάση φάνηκε από την ανακοίνωση που εξέδωσε. Μιλούν για κατάφορη αδικία, για υιοθέτηση των όσων αναφέρει ο διαιτητής Τριτσώνης στο φύλλο αγώνος παρότι υπάρχουν στοιχεία που τον διαψεύδουν, αλλά και για διαφορετικά μέτρα και σταθμά στην αντιμετώπιση της “Ένωσης” από την αθλητική δικαιοσύνη. Παράλληλα υπάρχουν εύλογες απορίες για το χρόνο που ανακοινώθηκε η απόφαση, η οποία ουσιαστικά έπιασε στον… ύπνο τον περισσότερο κόσμο.

Στην ΑΕΚ δεν καταθέτουν τα όπλα και δηλώνουν έτοιμοι για μάχη μέχρι τελικής… πτώσης. Θα κατατεθεί αμέσως έφεση, η οποία θα εκδικαστεί από την αρμόδια επιτροπή την ερχόμενη Τετάρτη και εκφράζεται η πίστη πως θα υπάρξει-έστω και σε δεύτερο βαθμό-δικαίωση.