Φορμίκα: “Ο ΟΦΗ έχει μεγαλύτερο κίνητρο αλλά πρέπει να κάνουμε την δουλειά μας”

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Την επιστροφή στις νίκες αναζητά ο Αστέρας Τρίπολης, όπως τόνισε ο Φορμίκα στο Novasports.gr. Ο άσος της ομάδας της Αρκαδίας αναφέρθηκε στις τρεις σερί ήττες, αλλά και στο ισχυρό κίνητρο του ΟΦΗ…

Ο Φορμίκα μίλησε:

Για τον αγώνα με τον ΟΦΗ: “Ο Αστέρας έχει στόχο να νικήσει αυτό το παιχνίδι και να τελειώσει την κανονική περίοδος με μία επιτυχία στην έδρα του. Με νίκη όπως έκανε στο μεγαλύτερο μέρος της σεζόν, αφήνοντας πίσω τις τρεις ήττες.

Η αλήθεια είναι πως δεν υπάρχει από μεριάς στόχων το ίδιο κίνητρο. Ο ΟΦΗ έχει μεγαλύτερο κίνητρο από εμάς γιατί παίζει μία κατηγορία. Ωστόσο εμείς πρέπει να κάνουμε τη δουλειά μας και αν την κάνουμε θα δημιουργήσουμε μεγαλύτερη πίεση στον αντίπαλο μας”.

Για τις τρεις σερί ήττες και αν θα επηρεάσει τον Αστέρα στο ματς με τον ΟΦΗ: “Θεωρώ πως στα παιχνίδια δεν είχαμε κακή εικόνα. Στο ματς με την Ξάνθη κάναμε πολλές ευκαιρίες, με τον Πανιώνιο παλέψαμε μέχρι το τέλος για να ισοφαρίσουμε. Μπορούμε να πούμε πως είχαμε άσχημη εικόνα με τον Αρη, αλλά πρέπει να συγκεντρωθούμε σε αυτό το παιχνίδι για να… διώξουμε από πάνω μας την άσχημη εικόνα”.

Ποιο είναι το πιο επικίνδυνο στοιχείο στο παιχνίδι του ΟΦΗ: “Όλα τα υπολογίζουμε σε μία ομάδα όταν είναι να παίξουμε εναντίον της. Πάνω από όλα αυτή την στιγμή υπάρχει η αυτοθυσία, το πάθος και η δύναμη στην ομάδα που θέλει την παραμονή της στην κατηγορία”.