Γεωργαλλίδης: “Τιμή για μένα και όλη την ομάδα”

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr
Τιμή για τον ίδιο αλλά και για την ομάδα του, τον Πλατανιά χαρακτήρισε τη βράβευσή του ως ο Πολυτιμότερος παίκτης (MVP) της 3ης αγωνιστικής της Super League ο Αντώνης Γιωργαλλίδης.

Στο παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής με τον ΟΦΗ, ο Αντώνης Γεωργαλλίδης πρόσφερε τα μέγιστα, ώστε ο Πλατανιάς να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας. Έτσι, ο έμπειρος τερματοφύλακας βραβεύτηκε, ως και ο πολυτιμότερος παίκτης της αγωνιστικής που πήρε και την Πέμπτη παρέλαβε το βραβείο του. Την βράβευση έκανε ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, Αντώνης Κοκολοδημητράκης, ενώ ο Κύπριος τερματοφύλακας μίλησε για μια πολύ καλή ομάδα, η οποία έχει την δυνατότητα να τα πάει πολύ καλά στην συνέχεια του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Θέλω να πω ευχαριστώ στον κόσμο που με ψήφισε. Να δώσω συγχαρητήρια γι’ αυτήν την πρωτοβουλία γιατί είναι πολύ σημαντική για εμάς τους ποδοσφαιριστές. Είναι τιμή για εμένα αυτή η διάκριση, αλλά είναι τιμή και για όλη την ομάδα, γιατί έγινε μια συνολική δουλειά. Απλά, από τους έντεκα ψηφίστηκα εγώ. Κάναμε όλοι μαζί την προσπάθεια. Σίγουρα οι τρεις πόντοι είναι το καλύτερο δώρο που μπορεί να πάρει ένας ποδοσφαιριστής σε ένα παιχνίδι και εύχομαι από το επόμενο παιχνίδι να τα καταφέρουμε» τόνισε ο 31 ετών Κύπριος κατά τη βράβευσή του από τον β’ αντιπρόεδρο της ΠΑΕ, Αντώνη Κοκολοδημητράκη. Σχετικά με το γεγονός πως συνήθως τα… φώτα πέφτουν στους επιθετικούς κι όχι στους τερματοφύλακες, ανέφερε: «Είναι η δουλειά μας τέτοια, που μας επιβάλλει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι για να βοηθάμε την ομάδα μας. Όπως είπα πριν, ο στόχος μας είναι να δίνουμε το 100% των δυνατοτήτων μας και αυτό κάνω κι εγώ για να βοηθάω την ομάδα μου». Κλείνοντας, μιλώντας για τον Πλατανιά και το προσεχές εντός έδρας ματς με τον Παναθηναϊκό, σημείωσε: «Είμαστε μια πολύ καλή ομάδα, έχουμε ένα καλό σύνολο, καλό κλίμα και είμαι σίγουρος ότι όποιος αγωνιστεί θα τα πάει εξίσου καλά».