“Μέτριο το ξεκίνημα που κάνει ο ΟΦΗ”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Νίκος Κατσικοκέρης μίλησε στον Athletic Radio 104,2 όπου αποκάλυψε ότι υπήρξε ενδιαφέρον από τον ΟΦΗ το περασμένο καλοκαίρι ενώ σχολίασε και το ματς της Κυριακής.

Αναλυτικά όσα είπε ο επιθετικός του Πανθρακικού

Για το αν υπήρξε ενδιαφέρον από τον ΟΦΗ…

Υπήρξε ένα ενδιαφέρον. Ο μάναντζερ μου είχε μιλήσει με τον πρόεδρο. Εγώ ήθελα να μείνω στο Ηράκλειο όπως είπα και τόνισα πως προτεραιότητα είναι ο Εργοτέλης που με ανέδειξε στην Super League. To σεβάστηκαν αυτό στον ΟΦΗ και κοίταξαν και εκείνοι να κάνουν τον προγραμματισμό τους.

Για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ…

Έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι όπως είναι και για τον ΟΦΗ. Όλες οι ομάδες είναι πάνω κάτω ισοδύναμες. Ο ΟΦΗ κάνει ένα πολύ μέτριο ξεκίνημα για τα δεδομένα του. Υπάρχουν αρκετοί καλοί ποδοσφαιριστές και σίγουρα κάποια στιγμή θα δέσει αυτό και θα έρθουν τα αποτελέσματα και οι καλές εμφανίσεις. Απλά όταν σε μια ομάδα υπάρχουν πολλοί, καλοί ποδοσφαιριστές, το αποτέλεσμα δεν είναι αυτό που περιμένεις. 

Για το τι θα κρίνει το παιχνίδι της Κυριακής…

Σίγουρα παίζει ένα ρόλο από τα αποτελέσματα τα οποία προέρχεσαι.  Πήραμε μια ισοπαλία -με μια κακή διαιτησία- που θα έπρεπε είναι νίκη όμως αυτό δεν μας επηρεάζει στην ψυχολογία. Τα εντός έδρας παιχνίδια πρέπει να τα παίρνει μια ομάδα αν θέλει να μείνει στην κατηγορία. Στην έδρα μας θέλουμε να παίρνουμε τα παιχνίδια είτε παίζουμε με μεγάλες ομάδες είτε όχι. 

Για το γεγονός πως μπορεί να ξεκινήσει βασικός στο παιχνίδι της Κυριακής λόγω και της απουσίας του Ιγκόρ. 

Περιμένω την ευκαιρία μου. Έχω έρθει σε ένα ικανοποιητικό επίπεδο και αν μου δοθεί η ευκαιρία δεν θα την πετάξω. Θέλω να δώσω τα πάντα για την ομάδα μου.