Εργοτέλης: “Δεν θα δώσουμε εισιτήρια στον 2ο γύρο”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Με ανακοίνωση – δήλωση, ο πρόεδρος του Εργοτέλη Γιάννης Δασκαλάκης αφήνει αιχμές προς την πλευρά του ΟΦΗ και κάνει γνωστό ότι δεν θα δοθούν εισιτήρια στο παιχνίδι του Παγκρητίου.

Μια ανακοίνωση πάντως που αφήνει σαφείς αιχμές προς την πλευρά του ΟΦΗ ενώ την ίδια ώρα δηλώνει – αν και οι ανάγκες είναι πολύ μεγαλύτερες –  ότι δεν θα παραχωρήσει εισιτήρια για το παιχνίδι του δευτέρου γύρου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Εργοτέλη

Σε συνέχεια της σύσκεψης για τα μέτρα ασφαλείας της αναμέτρησης της 8ης αγωνιστικής με τον ΟΦΗ, η Π.Α.Ε. Εργοτέλης σημειώνει τα παρακάτω:

Με έγγραφο που εστάλη στις 07/10/2013 στην ΠΑΕ ΟΦΗ αιτηθήκαμε επισήμως την παραχώρηση της θύρας 6 του γηπέδου για τις ανάγκες των φιλάθλων μας. Έως την σημερινή σύσκεψη, μέσω διαδοχικών τηλεφωνικών και κατ’ιδίαν συνομιλιών μεταξύ των δυο πλευρών, η ΠΑΕ ΟΦΗ διαβεβαίωνε ότι θα αποδεχθεί το αίτημά μας.

Στο πλαίσιο της σημερινής σύσκεψης, προς έκπληξή μας, ενημερωθήκαμε προφορικώς ότι η απάντηση της ΠΑΕ ΟΦΗ στο επίσημο γραπτό αίτημα μας ήταν αρνητική. Σημειώθηκε δε ότι η απόφαση του Δ.Σ. της ΠΑΕ ΟΦΗ είναι να παραχωρούνται εισιτήρια σε φιλοξενούμενους μόνο σε αγώνες με τον ΠΑΟΚ. Η άρνηση παραχώρησης εισιτηρίων-θύρας στην ΠΑΕ Εργοτέλης γνωστοποιήθηκε εντός της σύσκεψης δίχως να λάβει θέση η Αστυνομική Διεύθυνση.

Η ΠΑΕ Εργοτέλης έχει αποδείξει ότι σέβεται απόλυτα και φιλοξενεί με τον καλύτερο τρόπο τους φιλάθλους όλων των ομάδων που αγωνίζονται στο Παγκρήτιο Στάδιο και κυρίως τους αγαπητούς συμπολίτες μας του ΟΦΗ. Θεωρούμε ότι είναι κατανοητό πως η περαιτέρω στάση μας σε ανάλογα αιτήματα φιλοξενούμενων από εμάς ΠΑΕ θα εξετάζονται με βάση τις διαμορφωθείσες συνθήκες. Και με δεδομένη την άρνηση της ΠΑΕ ΟΦΗ να παραχωρήσει εισιτήρια στους φιλάθλους μας, δεν μπορούμε παρά μετά λύπης μας να πράξουμε αναλόγως στον β’ γύρο, ώστε να διασφαλιστεί η ισοτιμία.

Θεωρούμε φρόνιμο να μην επεκταθούμε περαιτέρω επί του ζητήματος και ευχόμαστε ολόψυχα ο αγώνας της Κυριακής να αποτελέσει γιορτή του ηρακλειώτικου και του κρητικού ποδοσφαίρου.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ ΠΑΕ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ