Ατομικό ο Μήτρογλου

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο επιθετικός του Ολυμπιακού ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και δεν αποκλείεται να μείνει εκτός 11αδας στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ.

Αρχικά, ο 25χρονος επιθετικός ακολούθησε αερόβιο πρόγραμμα και έπειτα προπονήθηκε μόνος του. Ο λόγος δεν είναι σοβαρός και αυτό έγινε λόγω ελαφριάς κόπωσης και γενικότερα η περίπτωσή του δεν εμπνέει ανησυχία. Σε αυτό το σημείο, αξίζει να τονιστεί, ότι ο Μήτρογλου αγωνίζεται ακατάπαυστα το τελευταίο δίμηνο τόσο με τον Ολυμπιακό, όσο και με την Εθνική ομάδα, γεγονός το οποίο του έχει δημιουργήσει κόπωση.

Ο Μασάντο έκανε ατομικό στο γυμναστήριο, ακολουθώντας το πρόγραμμα αποκατάστασης που του έχει καταρτίσει ο γιατρός και ο γυμναστής της ομάδας μας. Ο Μπονγκ έκανε θεραπεία και ατομικό, ενώ ο Ιμπαγάσα συνέχισε με θεραπεία. Κανονικά γυμνάστηκε ο Μιγκέλ Τόρες.

Ο Μίτσελ και οι στενοί του συνεργάτες επικεντρώθηκαν κυρίως σε θέματα που αφορούσαν την τακτική, κάνοντας δίτερμα και δουλεύοντας επάνω στην αμυντική και επιθετική λειτουργία. Η προετοιμασία του Ολυμπιακού, εν όψει του αγώνα με τον ΟΦΗ θα ολοκληρωθεί το Σάββατο με πρωϊνή προπόνηση, που είναι προγραμματισμένη για τις 10.30.

πηγή: sportdog.gr