Τέλος ο Ουζουνίδης, ο Αναστόπουλος στον Πλατανιά

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα “athlitiko.gr”, ο Ουζουνίδης αποτελεί παρελθόν από τον Πλατανιά και πάει στα Χανιά ο Νίκος Αναστόπουλος.

Αναλυτικά το δημοσιεύμα του ρεπορτάζ

Σύμφωνα με αποκλειστικές και απόλυτα ασφαλείς πληροφορίες του athlitiko.gr o Μαρίνος Ουζουνίδης αποτελεί παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του Πλατανιά! Η απόφαση είναι ειλημμένη από την διοίκηση της Χανιώτικης ομάδας και το μόνο που μένει είναι η επιβεβαίωση από την ΠΑΕ. Aντικαταστάτης του ο Νίκος Αναστόπουλος

Σύμφωνα με αποκλειστικές και απόλυτα ασφαλείς πληροφορίες του athlitiko.gr o Μαρίνος Ουζουνίδης αποτελεί παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του Πλατανιά. Η απόφαση είναι ειλημμένη από την διοίκηση της Χανιώτικης ομάδας και το μόνο που μένει είναι η επιβεβαίωση από την ΠΑΕ.

Ο Ουζουνίδης πληρώνει το μάρμαρο της φτωχής μέχρι τώρα βαθμολογικής συγκομιδής του Πλατανιά και την πολύ κακή εμφάνιση στα Γιάννενα.

Μάλιστα επίσης πληροφορίες του athlitiko.gr αναφέρουν ότι αντικαταστάτης του Ουζουνίδη θα είναι ο Νίκος Αναστόπουλος…

Και η ανακοίνωση του Πλατανιά

«Η Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της, κοινή συναινέσει, με τον προπονητή Μαρίνο Ουζουνίδη, τον οποίο ευχαριστεί θερμά για τη σημαντική προσφορά του στην ομάδα μας και του εύχεται καλή συνέχεια, προσωπική και οικογενειακή ευτυχία και επαγγελματικές επιτυχίες».