Βεργέτης: “Μου αρέσουν και οι τρεις γραμμές του ΟΦΗ”

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Σταΐκος Βεργέτης μίλησε στη NOVA για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ πλέκοντας το εγκώμιο της εικόνας που παρουσιάζει επί Ρικάρντο Σα Πίντο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για την επερχόμενη αναμέτρηση με τον ΟΦΗ: «Επιδιώκουμε τη νίκη. Παίζουμε στην έδρα μας όπου είμαστε αήττητοι και πρέπει να διατηρήσουμε την ομάδα ψηλά. Ο ΟΦΗ είναι μια καλή ομάδα με έναν καλό προπονητή. Θα παλέψουμε για τους τρεις βαθμούς και θα έχουμε ένα δύσκολο έργο».

Για το ποιο είναι το δυνατό σημείο του αντιπάλου: «Μου αρέσουν και οι τρεις γραμμές του. Η άμυνα έχει συνοχή, το κέντρο έχει πολύ καλούς παίκτες και ξέρουν καλά τη δουλειά τους ενώ στην επίθεση οι παίκτες είναι αρκετά επικίνδυνοι».

Για το τι πρέπει να κάνει ο Αστέρας για να πάρει τη νίκη:«Προερχόμαστε από τρεις νίκες, τις οποίες τις έχει δώσει η αμυντική λειτουργία. Πρέπει να είμαστε καλά οργανωμένοι όταν δεν έχουμε την μπάλα. Μπροστά είμαστε πλέον αποτελεσματικοί αλλά η άμυνα θα μας δώσει τη νίκη».

Για τον τρόπο παιχνιδιού του Αστέρα στην έδρα του: «Ο κόπος αντανακλά σε αυτή την εικόνα και διεκδικούμε τη νίκη τόσο εντός όσο και εκτός έδρας. Όλη η δουλειά της εβδομάδας αντανακλά στο γήπεδο την Κυριακή».