“Ίσως κάποτε να επιστρέψω”

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Μετά από τέσσερα χρόνια παρουσίας του στον Πανθρακικό, ο Γιάννης Κανωτίδης αναζητεί πλέον την επόμενη ποδοσφαιρική του «στέγη».

Ο 32χρονος αμυντικός με συνέντευξη του στην επίσημη ιστοσελίδα του «πράσινου» συλλόγου,  αναφέρθηκε μεταξύ άλλων  για την καλύτερη και χειρότερη του στιγμή στην Κομοτηνή, ενώ όταν ρωτήθηκε για το αν επέστρεφε στον Πανθρακικό, τόνισε:«Κάποια στιγμή στο μέλλον ίσως επιστρέψω».

Να υπενθυμίσουμε, ο Κανωτίδης μετά από 3,5 αγωνιστικές περιόδους,  έκανε 83 εμφανίσεις πρωταθλήματος,  πέτυχε μία  άνοδο από το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής σε αυτό της Super League

Αναλυτικά η συνέντευξη του Γιάννη Κανωτίδη:

Γιάννη τελικά οι δρόμοι σου με τον Πανθρακικό χωρίζουν μετά από 4 χρόνια;

«Όλα τα ωραία στη ζωή έχουν ένα τέλος. Αλλά έτσι είναι και το ποδόσφαιρο. Κάποια στιγμή έρχεται η στιγμή που καταλαβαίνεις ότι οι δρόμοι πρέπει να χωρίσουν».

Ποια η καλύτερη και ποια η χειρότερη στιγμή από αυτές που έζησες με την ομάδα του Πανθρακικού;

«Η καλύτερη στιγμή που έζησα με τη φανέλα του Πανθρακικού προφανώς και είναι η άνοδος της ομάδας από την τότε Β’ Εθνική στη Super League. Δυσάρεστες στιγμές με την ομάδα του Πανθρακικού δεν έχω να θυμάμαι, θέλω να κρατάω μόνο τις όμορφες».

Ήσουν από τα αγαπημένα παιδιά της κερκίδας, τι έχεις να πεις στους φιλάθλους του Πανθρακικού;

«Οι φίλαθλοι του Πανθρακικού θα είναι για πάντα στην καρδιά μου. Με στήριξαν σε πολλές στιγμές και τους θεωρώ ως υγιώς σκεπτόμενους φιλάθλους».

Πρόσφατα ανέβηκες τα σκαλιά της εκκλησίας.

«Ναι, ήταν και αυτή άλλη μία ευτυχισμένη στιγμή της ζωής μου. Αποτελεί χαρά στη ζωή ενός ανθρώπου να συνυπάρχει με το έτερον του ήμισυ».

Τι αφήνεις στην Κομοτηνή; Θα επέστρεφες ποτέ;

«Την Κομοτηνή τη νιώθω σαν πατρίδα μου. Έχω ζήσει πολλές όμορφες στιγμές εδώ, αγάπησα και αγαπήθηκα από τον κόσμο και σίγουρα αν τα έφερνε η ζωή έτσι, κάποια στιγμή στο μέλλον ίσως επιστρέψω».

Ο επίλογος

Ο Γιάννης Κανωτίδης ξεκίνησε την καριέρα του το 1996 από τον Όλυμπο Ολυμπιάδας όπου έπαιξε για μία σεζόν. Τα επόμενα τρία χρόνια τον βρίσκουν στην ομάδα του Τυρνάβου, ενώ την περίοδο 2000-2003 αγωνίζεται με την ομάδα της Λάρισας στα πρωταθλήματα της Β’ και Γ’ Εθνικής. Στη Β’ Εθνική συνέχισε να αγωνίζεται και την επόμενη χρονιά με τη φανέλα του ολυμπιακού Βόλου, ενώ η σεζόν 2004-2005 τον βρίσκει στην Καβάλα. Τα επόμενα δύο χρόνια τον βρίσκουν και πάλι στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής με την Καστοριά ενώ το πρώτο μισό της σεζόν 2007-2008 παίζει στην ομάδα της Καλαμάτας. Από τον Ιανουάριο του 2008 μέχρι και το περασμένο καλοκαίρι τίμησε τη φανέλα του Πανθρακικού.

Πηγή: onsports.gr