«Ο ΠΑΟΚ οφείλει να ηγηθεί της εξυγίανσης»

Eπιμέλεια:Παύλος Σιδερίδης

Τα χθεσινά επεισόδια στη Λεωφόρο καταδικάζει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Οι Θεσσαλονικείς δεσμεύονται πως θα κάνουν ό,τι μπορούν για να εξαλειφθούν ανάλογα περιστατικά και να εξυγιανθεί το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Τις «ασχήμιες» της Λεωφόρου και τα επεισόδια μεταξύ των οπαδών του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ καταδικάζει η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ.

Ο «Δικέφαλος του βορρά» υπογραμμίζει πως κάθε ενέργεια βίας είναι κατακριτέα και δεν βοηθάει την ομάδα, ενώ ξεκαθαρίζει πως είναι χρέος του να ηγηθεί της προσπάθειας για να εξυγιανθεί μια και καλή το ελληνικό ποδόσφαιρο, προκειμένου να εξαλειφθούν ανάλογα περιστατικά.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ καταδικάζει απερίφραστα τα επεισόδια στον αγώνα του γηπέδου της Λεωφόρου Αλεξάνδρας και σκοπεύει να προβεί σε κάθε ενέργεια που κρίνεται αναγκαία προκειμένου να εξαλειφθούν τέτοια φαινόμενα, τα οποία δεν έχουν καμία σχέση με τα ιδεώδη και την ιστορία του Δικέφαλου.

Οι κανόνες συμπεριφοράς είναι ξεκάθαροι και επιβάλλεται να γίνουν σεβαστοί από όλους. Η θέση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφορικά με τη συμπεριφορά των οπαδών έχει εκφραστεί επανειλημμένως.

Κάθε ενέργεια βίας είναι εκτός λογικής της συμπαράστασης προς την ομάδα. Ακόμη κι αν είναι αποτέλεσμα οποιασδήποτε μορφής πρόκλησης.

Ο ΠΑΟΚ οφείλει να ηγηθεί της προσπάθειας εξυγίανσης του ελληνικού ποδοσφαίρου. Ο μόνος τρόπος να συμβεί αυτό είναι ο ίδιος ο οργανισμός του Συλλόγου να εκπέμπει υγεία, να βγάζει περηφάνια και να εμπνέει σεβασμό στα αθλητικά ιδεώδη».