Tέλος από την Λάρισα ο Νταμπίζας

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Χωρίζουν οι δρόμοι του Νίκου Νταμπίζα και της ΑΕΛ μετά από έξι χρόνια παρουσίας του έμπειρου αμυντικού στους “βυσσινί”.

Με επίσημη ανακοίνωση της η ΑΕΛ αποχαιρέτησε τον “αρχηγό” όπως χαρακτηριστικά αναφέρει.

Ο Νταμπίζας αγωνιζόταν στην ΑΕΛ από το 2005 μετά από εφτά χρόνια παρουσίας του στα αγγλικά γήπεδα με τα χρώματα των Νιουκάστλ και Λέστερ.

Η επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛ: “Η ΠΑΕ ΑΕΛ αποχαιρετά τον επί εξαετία αρχηγό της, Νίκο Νταμπίζα, του εύχεται καλή επιτυχία στη μελλοντική του πορεία και κάθε προσωπική και οικογενειακή ευτυχία.

Ο Νίκος Νταμπίζας σφράγισε με την αγωνιστική του παρουσία και την ξεχωριστή του προσωπικότητα την σύγχρονη διαδρομή της ΑΕΛ, την οποία υπηρέτησε με συνέπεια καταγράφοντας συνολικά 178 επίσημες παρουσίες και 5 γκολ. Ως αρχηγός ήταν αυτός που πρώτος κράτησε στα χέρια του το τελευταίο τρόπαιο – το Κύπελλο του 2007 – που αποτελεί και την μεγαλύτερη επιτυχία ομάδας της περιφέρειας τα τελευταία 20 χρόνια”.

 

Ο πρόεδρος, Κώστας Πηλαδάκης, με δήλωσή του ευχαριστεί τον εμβληματικό αρχηγό για την προσφορά του στην ομάδα μας: “Ακόμα ένα μεγάλο κεφάλαιο για την ΑΕΛ έκλεισε, τουλάχιστον όσον αφορά στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου. Με το Νίκο περάσαμε έξι πολύ έντονα χρόνια. Μέσα από τις διαφωνίες μας δημιουργήθηκε μια σχέση αμοιβαίου σεβασμού και εκτίμησης. Δεν θα ξεχάσω ποτέ την ατάκα του που συμβολίζει την ξεχωριστή υπόσταση της ομάδας μας: Είναι μαγκιά να παίρνεις Kύπελλο με την ΑΕΛ“.

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook