Αθανασιάδης: “Στόχος να πάρω ένα τίτλο με τον ΠΑΟΚ”

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Στέφανος Αθανασιάδης οριοθετεί τους στόχους του για την τετραετία που θα ζήσει έως το 2015 στον ΠΑΟΚ.

Η χαρά του για την αίσια έκβαση των συζητήσεών του με τον ΠΑΟΚ δεν ήταν δυνατό να κρυφτεί. Ο λόγος για τον Στέφανο Αθανασιάδη, ο οποίος, λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση της επέκτασης συνεργασίας του με τον ΠΑΟΚ μίλησε στο olaPAOK.gr, για τους στόχους που βάζει για τη νέα “ασπρόμαυρη” τετραετία του.

 

Στέφανε, πρώτα απ’ όλα συγχαρητήρια για το νέο συμβόλαιό σου και ευχές για ακόμη καλύτερες εμφανίσεις και πολλά γκολ. Ποιες είναι οι πρώτες σκέψεις σου λίγη ώρα μετά την επισημοποίηση της επέκτασης της συνεργασίας σου;

 

Είμαι πολύ χαρούμενος για το νέο συμβόλαιο. Από την πρώτη στιγμή που αρχίσαμε τις συζητήσεις με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ ήθελα να συμφωνήσω με την ομάδα που μου έδωσε την ευκαιρία να αναδειχθώ. Αυτή η επέκταση της συνεργασίας μας αποτελεί για μένα επιπλέον κίνητρο να πετύχω τους στόχους μου, με πρώτο την καθιέρωση στην ομάδα“.

Το νέο τετραετές συμβόλαιο, συνδυάζεται και με νέα όνειρα τετραετίας;

 

Για μένα πάντα ο στόχος για τον ΠΑΟΚ είναι η κατάκτηση ενός τίτλου. Θέλω μέσα στα επόμενα τέσσερα χρόνια να τον κατακτήσουμε μαζί“.

Πιστεύεις ότι η νέα συμφωνία που έκανες με τον ΠΑΟΚ αποτελεί το καλύτερο παράδειγμα για παιδιά που ανήκουν στα τμήματα υποδομής του συλλόγου και φιλοδοξούν μία μέρα να αναδειχθούν όπως και εσύ;

 

Λογικό είναι να συμβαίνει κάτι τέτοιο. Όταν βλέπουν νεαρά παιδιά την εξέλιξη ενός παίκτη, αυτό να αποτελεί κίνητρο για τα ίδια. Κι εγώ όταν ήμουν μικρός σκεφτόμουν πώς θα κάνω συμμετοχές για να φθάσω πιο ψηλά“.

Φαντάζομαι το ιδανικό για σένα θα ήταν να συνδυάσεις το νέο συμβόλαιο με ένα γκολ κόντρα στην Καρπάτι την ερχόμενη Πέμπτη (18/8)…

 

Εγώ θα πω μακάρι να πετύχει η ομάδα ένα αποτέλεσμα που θα την κάνει πιο δυνατή στη ρεβάνς της Ουκρανίας και θα την φέρει πιο κοντά στους ομίλους του Europa League. Και αν συνδυαστεί και με δικό μου γκολ, ακόμη καλύτερα για μένα“.

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook