Έφεση κατά της απόφασης της UEFA από τον Ολυμπιακό Βόλου

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Έφεση κατά της απόφασης της UEFA για αποκλεισμό από την Ευρώπη άσκησε ο Ολυμπιακός Βόλου, που νωρίτερα εξέδωσε ανακοίνωση μιλώντας για το τεκμήριο της αθωότητας.

Τελικά οι άνθρωποι του Βόλου έκαναν πράξη τα όσα είπαν και άσκησαν έφεση κατά της απόφασης της UEFA, όπως ανακοίνωσαν και επίσημα:

“Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ κατέθεσε έφεση κατά της απόφασης της πρωτοβάθμιας πειθαρχικής επιτροπής της UEFA. H έφεση θα εκδικαστεί τη Δευτέρα 15 Αυγούστου, στις 11 π.μ. (ώρα Ελλάδος)”.

Νωρίτερα είχε βγει άλλη ανακοίνωση στην οποία έγινε λόγος για σκωπτικές αντιδράσεις δημοσιογραφικών συμφερόντων και για σεβασμό των τεκμηρίων της αθωότητας.

“Σχετικά με την απόφαση της δευτεροβάθμιας επιτροπής της ΕΠΟ που εν μέρει μας δικαιώνει και η οποία προκάλεσε τις σκωπτικές αντιδράσεις δημοσιογραφικών συμφερόντων, που είχαν αναλάβει εργολαβικά τη συστηματική λασπολογία κατά της ομάδας μας, θέλουμε να δηλώσουμε, στέλνοντας  μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση, τα εξής:”, αναφέρει αρχικά και συνεχίζει:

“Ο δικαστικός αγώνας συνεχίζεται, τόσο στα αθλητικά όσο και στα ποινικά δικαστήρια κατά των αποφάσεων ΕΠΟ και UEFA αντίστοιχα και κατά όσων δυσφημούν την ομάδα μας, όποια θέση και αν κατέχουν και προσπαθούν να επηρεάσουν δικαστικές αποφάσεις.

Ως εκ τούτου, ζητούμε από τους έντιμους δημοσιογράφους να σεβαστούν το τεκμήριο της αθωότητας για μία δίκαιη δίκη, όπως προβλέπεται από τα διεθνή δικαστήρια ανθρωπίνων δικαιωμάτων (ΕΣΔΑ) και να σταματήσουν επιτέλους να επηρεάζουν δικαστικές συνειδήσεις. Να υπενθυμίσουμε στους κυβερνώντες ότι τα συνταγματικά δικαιώματα κατακτήθηκαν με δημοκρατικούς αγώνες και δεν πρέπει να παραβιάζονται.

Τέλος, καλούμε όλο το φίλαθλο κόσμο του Ολυμπιακού Βόλου και όχι μόνο, να συσπειρωθεί όσο ποτέ άλλοτε ενάντια στο συστηματικό πόλεμο που δέχεται η ομάδα μας και να τη στηρίξει στο δρόμο για νέες επιτυχίες.

Ο Ολυμπιακός Βόλου καλείται να αποδείξει για μία ακόμη φορά ότι έχει μάθει να κερδίζει τα πάντα, ΕΝΤΟΣ των αγωνιστικών χώρων”.

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook