Ρίχνονται στην μάχη του Europa League οι Ελληνικές ομάδες

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ ρίχνονται στη μάχη της διεκδίκησης μία θέσης για τους ομίλους του Europa League, αναμετρήσεις οι οποίες κρίνονται κρίσιμες λόγω των οικονομικών προβλημάτων.

Σε άλλες εποχές και με τους συγκεκριμένους αντιπάλους θα μιλούσαμε για μία τυπική διαδικασία πρόκρισης στους ομίλους και ήδη θα περιμέναμε να δούμε σε πιο γκρουπ δυναμικότητας θα έμπαιναν οι τρεις ομάδες.

Οι εποχές όμως έχουν αλλάξει, ειδικά για Παναθηναϊκό – ΑΕΚ, και κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά πως είναι τα μεγάλα φαβορί για να περάσουν στην επόμενη φάση. Αν σε αυτά προσθέσετε και το βάρος από τυχόν οικονομική απώλεια, τότε η υπόθεση μπλέκεται αρκετά.

Μακάμπι Τελ Αβίβ – Παναθηναϊκό 20:30 (CONN-X2)

 

Οι πράσινοι μετά τον αποκλεισμό από την Οντένσε παίζουν τα ρέστα τους με την Μακάμπι και η λέξη αποκλεισμός έχει απαγορευτεί στην Παιανία. Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα ήταν αινιγματικός στη συνέντευξη τύπου λέγοντας:“Πετυχαίνω ή φεύγω”,  χωρίς να προσδιορίσει τη εννοεί.

 

Η λογική λέει πως πάμε σε μία ενδεκάδα που θα έχει ως εξής: Τζόρβας κάτω από τα δοκάρια, Μπουμσόνγκ και Καντέ στο κέντρο της άμυνας και Βύντρα (παίζει δυνατά και ο Σεϊταρίδης) Σπυρόπουλος στα άκρα. Στο κέντρο θα δούμε τους Βιτόλο, Νίνη και Κατσουράνη, ενώ μπροστά τους Λέτο, Κουίνσι και Τοτσέ.

Υπόλοιποι παίκτες: Κοτσόλης, Καρνέζης, Σεϊταρίδης, Σαριέγκι, Ζέκα, Σιμάο, Καραγκούνης, Πετρόπουλος, Κλέιτον

Απώλειες: Χριστοδουλόπουλος, Μαρίνος, Ιωαννίδης

ΠΑΟΚ – Καρπάτι 21:00 (NSP1)

Ο ΠΑΟΚ είναι ίσως το μεγαλύτερο φαβορί σε σχέση με τις άλλες δυο ελληνικές ομάδες, λόγω της εικόνας που έχει δείξει μέχρι στιγμής. Ο Μπολόνι τόνισε πως η Καρπάτι είναι καλύτερη από την Βαλερένγκα όμως ξεκαθάρισε πως η ομάδα του θα πάει για τη νίκη-πρόκριση.

Η ενδεκάδα που αναμένεται να κατεβάσει έχει ως εξής: Κρέσιτς κάτω από τα δοκάρια, Τσιρίλο και Κοντρέρας στο κέντρο της άμυνας και οι Έτο, Λίνο στα άκρα. Στα χαφ τώρα Γκαρσία, Αρίας αι Λαζάρ είναι οι σίγουροι, ενώ μπροστά τους θα βρεθούν Βιεϊρίνια, Φωτάκης και Αθανασιάδης.

Υπόλοιποι παίκτες: Χαλκιάς, Μαλεζάς, Μπαλάφας, Τσουκαλάς, Γεωργιάδης, Ρομπέρ, Σνάουτσνερ

Απώλειες: Σαλπιγγίδης, Παπάζογλου

ΑΕΚ – Ντιναμό Τιφλίδας 21: 45 (CONN-X)

Η ΑΕΚ των πολλών προβλημάτων θα κληθεί να δώσει την πρώτη της επίσημη αναμέτρηση στο ΟΑΚΑ με αντίπαλο της Ντιναμό. Ο Μανόλο Χιμένεθ θα ήθελε έναν ακόμα αμυντικό μέσο δίπλα στον Μάκο, όμως θα πρέπει να βολευτεί με τους παίκτες που έχει. Εκτός κι αν έρθει ο… Φάμπρεγας όπως είπε αστειευόμενος.

Η πιθανή ενδεκάδα που αναμένεται να κατεβάσει αποτελείται από τους: Κωνσταντόπουλο κάτω από τα δοκάρια, Δέλλα και Μανωλά στα κέντρο της άμυνας και τους Γεωργία, Καράμπελα στα άκρα. Στα χαφ θα δούμε τους Μάκο και Καφέ, μπροστά τους τον Κάρλος και στα άκρα τους Μπέλεκ (ή Λεονάρντο), Γκούντγιονσεν και Λυμπερόπουλο.

Υπόλοιποι παίκτες: Αραμπατζής, Λαγός, Γκέντσογλου, Τσουκαλάς, Λεονάρντο, Κλωναρίδης, Σιαλμάς, Νικόλτσης, Κάλα.

Απώλειες: Εκτός αποστολής για διαφορετικούς λόγους έμειναν οι Κοντοές, Γκερέιρο και ο Μπερνς.

Πηγή: sport24.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook