Δεσμεύσεις από Παντελή στους οπαδούς

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Ανδρέας Παντελή δεσμεύτηκε στους οπαδούς του Ηρακλή πως θα τακτοποιήσει τις οικονομικές εκκρεμότητες της ΠΑΕ, ενώ τόνισε πως ο αγώνας συνεχίζεται.

Για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες ημέρες ο Ανδρέας Παντελή είχε συνάντηση με τους φίλους του Ηρακλή, με σκοπό να ξεκαθαρίσουν κάποια πράγματα τα οποία είναι στον αέρα.

Μετά και το επεισόδιο με τον Ζοέλ Επαλέ όπως είναι λογικό υπάρχει μία ανησυχία στις τάξεις του κόσμου, που αναγνωρίζει όμως ότι ο Κύπριος επιχειρηματίας παλεύει σε πολλά μέτωπα.

Εκεί που κυριάρχησε η συζήτηση ήταν για το που θα αγωνίζεται ο Ηρακλής τη νέα σεζόν, με τον Παντελή να τονίζει πως θα φτάσει μέχρι τέλους την υπόθεση. Την Δευτέρα πάντως οι άνθρωποι του Γηραιού θα προσπαθήσουν να μπλοκάρουν την έναρξη του πρωταθλήματος.

Αυτό θα γίνει μέσω αίτησης που θα κατατεθεί στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ, με τον Παντελή να τα βάζει με τις προηγούμενες διοικήσεις και τον τρόπο με τον οποίο χειρίζονταν την υπόθεση.

Στα μεταγραφικά τώρα να πούμε πως ο Κύπριος επιχειρηματίας ξεκαθάρισε πως όλα προχωράνε βάσει σχεδίου, όμως μετά την Δευτέρα θα έχουμε εξελίξεις.