Μπελεβώνης: «Δεν βγαίνουν συμπεράσματα για αυτόν τον ΟΦΗ»

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Μάκης Μπελεβώνης μίλησε στον Athletic Radio 104,2 σχολιάζοντας πως είδε εκείνος τον ΟΦΗ στο φιλικό με τον Παναιτωλικό. 

Ο πρώην αρχηγός του ΟΦΗ και νυν αρχηγός της ομάδας του Αγρινίου αναφερόμενος στην εικόνα που παρουσίασε η Κρητική ομάδα τόνισε ότι «ο ΟΦΗ χρειάζεται επειγόντως ενίσχυση και πιστεύω ότι θα κάνει το καλύτερο ο Νίκος Μαχλάς. Αυτό το γνωρίζουν οι άνθρωποι που αποφασίζουν για την ομάδα. Δεν μπορούμε να βγάλουμε κανένα συμπέρασμα γιατί ο ΟΦΗ δεν ήταν καν ο ΟΦΗ της Β’ Εθνικής γιατί του έλειπαν παίκτες όπως οι Αγρίτης, Μπούρμπος και Γιακούμπου. Αυτό είπα και στους συμπαίκτες μου ώστε να μην ενθουσιάζονται αλλά και στον ΟΦΗ ώστε να μην απογοητεύεται».

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Μάκης Μπελεβώνης στον Athletic Radio 104,2

Για όσα συνέβησαν το φετινό καλοκαίρι: «Η λέξη που αρμόζει σε αυτά που έγιναν το καλοκαίρι είναι τραγέλαφος. Πιστεύω ότι το ελληνικό ποδόσφαιρο βρίσκεται στην χειρότερη κατάσταση της τελευταίας 20ετιας. Οι αρμόδιοι πρέπει να γνωρίζουν ότι δεν γίνεται τίποτα κατ’ αυτόν τον τρόπο. Μένουν άπραγοι εκείνοι που πρέπει να πάρουν τις σωστές αποφάσεις και πραγματικά είναι κρίμα γιατί το ποδόσφαιρο είναι ένα μέσο που οι φίλαθλοι αγαπούν γιατί ξεφεύγουν από τις δυσκολίες που βιώνουν».

Για την πιθανή αναβολή του πρωταθλήματος: «Νομίζω ότι το δύσμοιρο ελληνικό ποδόσφαιρο έχει να τραβήξει αρκετά πράγματα. Δυστυχώς, εμείς είμαστε ο τελευταίος τροχός της άμαξας ενώ έπρεπε να είμαστε πρωταγωνιστές. Αν υπήρχε σοβαρότητα στο ποδόσφαιρο μας, δεν θα γίνονταν τα πλέι – οφ κάτω από αυτές τις συνθήκες».

Για τον Παναιτωλικό: «Ο Παναιτωλικός διαθέτει έναν κορμό από πέρυσι, έκανε κάποιες ποιοτικές προσθήκες και στόχος μας είναι να παραμείνουμε στην κατηγορία. Όλοι μας πρέπει να είμαστε ακόμα ποιοτικοί. Αν προκύψει κάτι στην πορεία, δεν θα πούμε όχι όμως πρωταρχικός μας στόχος είναι η παραμονή».

Για το τι του έκανε εντύπωση από τον ΟΦΗ: «Αυτός που με εντυπωσίασε ήταν ο Βάντο. Ήταν ένας παίκτης που μου έκανε θετική εντύπωση ενώ για τους υπόλοιπους, ο Κανελόπουλος που μπήκε στο παιχνίδι ήταν δραστήριος. Πρόθεση των ανθρώπων της ομάδας είναι να ενισχυθεί η ομάδα και ο προπονητής είναι εκείνος που αποφασίζει σε ποιες θέσεις θα έρθουν παίκτες».

Για τον ίδιο: «Για εμένα είναι η ιδανική χρονιά φέτος. Ακόμα και αν έγραφα εγώ το σενάριο, δεν θα μπορούσα να σκεφτώ πιο ιδανικό τέλος. Ήρθε το πλήρωμα του χρόνου και στο τέλος της χρονιάς θα σταματήσω το ποδόσφαιρο. Έχω κάνει μια κουβέντα με τον πρόεδρο του Παναιτωλικού που μου έχει πει ότι με θέλει στην ομάδα. Θα δούμε τι θα γίνει στο τέλος της χρονιάς».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook