ΠΑΕ Ιωνικός:”Η δόλια συμπεριφορά ανήκει σε άλλους”

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Η ΠΑΕ Ιωνικός εξέδωσε ανακοίνωση-απάντηση στην συνέντευξη Τύπου του κ. Σαλευρή, αναφέροντας πως η δόλια συμπεριφορά ανήκει σε άλλους και πως ο Ιωνικός θα δικαιωθεί αγωνιστικά και δικαστικά.

Την δική της απάντηση στην συνέντευξη Τύπου του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ Καλλιθέας, Νίκου Σαλευρή, έδωσε η ΠΑΕ Ιωνικός με ανακοίνωση που εξέδωσε.Μεταξύ άλλων, η ΠΑΕ της Νεάπολης αναφέρει πως η δόλια συμπεριφορά ανήκει σε άλλους και όχι στον Ιωνικό και πως οι “κυανόλευκοι” στο τέλος θα δικαιωθούν και αγωνιστικά και δικαστικά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση-απάντηση στην συνέντευξη Τύπου του Νίκου Σαλευρή:

Επειδή τα στοιχεία είναι ψευδή και δημιουργούνται εντυπώσεις ότι από τον Μαϊο του 2009 όπως ο ισχυρίζεται ο κ. Σαλευρής πως δεν υπήρχε φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα, έχουμε να δηλώσουμε ότι κάτι τέτοιο δεν υφίσταται. Τα προβλήματα για τον Ιωνικό αναφορικά με τα παιχνίδια που έγιναν κεκλεισμένων των θυρών ξεκινάνε μετά τον Ιανουάριο του 2011 (στο ματς με τα Τρίκαλα).

Να θυμίσουμε ότι στην ΠΑΕ Ιωνικός επιβλήθηκε τιμωρία δύο αγωνιστικών και πρόστιμο 35.000 ευρώ. Τα δελτία μας εκδόθηκαν κανονικά με την σύμφωνη γνώμη της ΕΠΟ, αν υπάρχουν πλαστογραφημένα χαρτιά μπορείτε να απευθυνθείτε στον Εισαγγελέα. Όλα τα παραστατικά σφραγίσματος εισιτήριων από την ΕΠΑΕ και την Εφορία υπάρχουν στη διάθεση σας και δεν καταλαβαίνουμε τον λόγο που αρνηθήκατε να τα πάρετε από την αρμόδια επιτροπή της Ένωσης.

Η ΕΠΟ είναι υπεύθυνη για την έκδοση των δελτίων και την ανάκληση αυτών. Εμείς στείλαμε ότι μας ζητήθηκε, δηλαδή τα δελτία. Ας τελειώνουμε λοιπόν με τις εντυπώσεις, γιατί δυσφήμηση είναι πολλά πλην αυτού. Η ΕΠΟ και οι επιτροπές πρέπει να είναι προσεκτικές γιατί ο Ιωνικός δεν είναι πρόβατο για σφαγή του Πάσχα. Γι αυτό για τη λέξη “πλαστά” θα απολογηθεί στις αρμόδιες αρχές η Καλλιθέα και ο κ. Σαλευρής.

Υπάρχει ο αριθμός παραστατικού 4072 σειρά Α στο ΙΚΑ με ημερομηνία έκδοσης 18/2/2011 και υπάρχει και στην εφορία στο τμήμα Κ.Π.Β.Σ τα αποδεικτικά θεώρησης με αριθμό φακέλου 3785 μέχρι και το παιχνίδι του Παναιτωλικού. Επείδη το θέμα είναι λεπτό και πολυδιάστατο ας αφήσουμε τις αρμόδιες αρχές να κάνουν τη δουλειά τους.

Για το μόνο που διαφωνούμε από την στιγμή που υπάρχουν καταγγελίες για όλες τις ομάδες όλων των επαγγελματικών κατηγοριών είναι γιατί δεν εξετάστηκαν όλες μαζί και τιμωρούνται μέχρι στιγμής δύο ομάδες. Αυτό δεν είναι αθέμιτο και δυσφημιστικό;

Ο κ. Πιλάβιος έχει ήθος και όρεξη έχει όμως και αντίληψη. Η δόλια συμπεριφορά ανήκει σε άλλους και όχι σε εμάς και επειδή υπάρχουν οι καταγγελίες της Λάρισας ας αναλογιστούμε τι γίνεται… Εμείς θα αγωνιστούμε με τους παίκτες που απομείνανε μέχρι να βγει η τελεσίδικη απόφαση. Πιστεύουμε ότι θα δικαιωθούμε αγωνιστικά και δικαστικά.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΑΕ ΙΩΝΙΚΟΣ“.