Σαρρής

Gentikoule.gr / 18/02 01:39

180 λεπτά για να φτάσει στην πηγή

Το πρώτο, το καθοριστικό το βήμα έγινε. Απέμειναν δύο ακόμα και γινόμαστε ξανά OFI CRETE. Γράφει ο Μανώλης Σαρρής στο blog του στο Gentikoule.

Gentikoule.gr / 11/02 11:09

Η τρέλα πάει στο Ηράκλειο

Ναι οκ, σε κανέναν δεν αρέσει να χάνει ο ΟΦΗ και με τέτοιο σκορ αλλά μήπως υπάρχει μια υπερβολή; Γράφει ο Μανώλης Σαρρής στο blog του στο Gentikoule.

Gentikoule.gr / 07/02 21:39

Ένα τέρας μίσους και στην μέση ο ΟΦΗ

Επιθέσεις από τα social media, ύβρεις και η μπάλα έχει χαθεί πλέον. Και εμείς να είμαστε τυχεροί που βρισκόμαστε στο Ηράκλειο. Γράφει ο Μανώλης Σαρρής στο blog του στο Gentikoule.

Gentikoule.gr / 06/02 11:19

Ας μιλήσουμε για την Τούμπα

Βλέπω ένα κλίμα γύρω μου εν όψει του αγώνα με τον ΠΑΟΚ που δημιουργείται από τις απουσίες με τις οποίες πάει ο ΟΦΗ. Γράφει ο Μανώλης Σαρρής στο blog του στο Gentikoule.

Gentikoule.gr / 03/02 11:56

Είναι καλύτερος από όλους τους

Είναι η εικόνα, του, της Τρίπολης και η εικόνα, του, στο “Γεντί Κουλέ”. Γράφει ο Μανώλης Σαρρής στο blog του στο Gentikoule.

Gentikoule.gr / 30/01 10:23

Το ματς του Σαββάτου θέλει “ξύλο”

Απέναντι σε μια ομάδα που έχει πάρει τις περισσότερες κάρτες στο πρωτάθλημα, η νίκη θα κριθεί από την ένταση που θα βγάλει ο ΟΦΗ μέσα στο γήπεδο. Γράφει ο Μανώλης Σαρρής στο blog του στο Gentikoule.

Gentikoule.gr / 28/01 10:54

Βάλτε φωτιά στα σωθικά μας

Η ποδοσφαιρική επιστροφή στην κανονικότητα του ΟΦΗ έχει ξεκινήσει. Η εξωγηπεδική εδώ και 18 μήνες. Γράφει ο Μανώλης Σαρρής στο blog του στο Gentikoule.

Gentikoule.gr / 21/01 19:45

Το ματς θέλει πονηριά

Φτάσαμε λοιπόν στο σπουδαίο ντέρμπι του Ηρακλείου και ο ΟΦΗ έχει μπροστά του μια μεγάλη ευκαιρία. Ο Μανώλης Σαρρής γράφει στο blog του στο Gentikoule για το ντέρμπι με τον ΟΣΦΠ.

Gentikoule.gr / 19/01 01:45

Διέγραψε την γκέλα με τον Βόλο

Ο ΟΦΗ ήταν εξαιρετικός και τα είχε όλα στο παιχνίδι του εκτός από το γκολ. Γράφει ο Μανώλης Σαρρής στο blog του στο Gentikoule.

Gentikoule.gr / 14/01 15:44

Το πιο κομβικό ματς είναι του Σαββάτου

Βαθμολογικά η ζημιά έγινε με τον Βόλο και όχι στην Τρίπολη και πλέον το Σάββατο θα δείξει αν ο ΟΦΗ θα μείνει διεκδικητής της εξάδας. Γράφει ο Μανώλης Σαρρής στο blog του στο Gentikoule.

Gentikoule.gr / 05/01 02:11

Τον πλήγωσε η αναποτελεσματικότητα

Βαθμολογικά τον πάει πίσω η ήττα, αγωνιστικά του στέλνει μηνύματα πως απαιτείται μεγαλύτερη ένταση στην συνέχεια αλλά οι οιωνοί φάνηκαν από τα 40” ότι κάτι δεν θα πάει καλά. Γράφει ο Μανώλης Σαρρής στο blog του στο Gentikoule.

Gentikoule.gr / 31/12 13:20

Ας ξανασυστηθούμε: Με λένε ΟΦΗ…

Το 2019 φεύγει και ήρθα να σας συστηθώ σε όλους εσάς που είχατε ξεχάσει το όνομα μου. Γράφει ο Μανώλης Σαρρής για τα καλά που έρχονται και τα καλύτερα που θα έρθουν.