Ζλατιλίδης: «Το βόλει του ΟΦΗ πέτυχε τον στόχο της παραμονής στην Α2»

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο προπονητής του ΟΦΗ Δημήτρης Ζλατιλίδης, κατάφερε να δημιουργήσει ένα αξιόμαχο σύνολο, που πήρε τα παιχνίδια που χρειαζόταν για να πετύχει το στόχο της παραμονής και ητήθηκε μόνο απο τις δυο κορυφαίες ομάδες της κατηγορίας, την Παλλήνη και τη Ρόδο.

Μετά τα αποτελέσματα της τελευταίας αγωνιστικής (16η) και δυο αγωνιστικές πριν το τέλος, το βόλει του ΟΦΗ πανηγυρίζει την παραμονή του στην κατηγορία.

Μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του Ερασιτέχνη ΟΦΗ ofierasitechnis.gr ο Δημήτρης Ζλατιλίδης, ανέφερε πως «ο αντικειμενικός στόχος που ήταν η παραμονή επιτεύχθηκε και αυτό μας αφήει ικανοποιημένους. Κάναμε ένα πολύ καλό δεύτερο γύρο και τα καταφέραμε. Πήραμε τα παιχνίδια που θελαμε και χάσαμε μόνο απο τον πρωταθλητή που είναι η Παλλήνη και το δευτεραθλητή που είναι η Ρόδος. Θέλω να ευχαριστήσω τα παιδιά για την προσπάθεια που κάναμε. Ανέλαβα την ομάδα με τρείς βαθμούς και σήμερα έχουμε 16. Αυτό τα λέει όλα».

Για το στόχο του ΟΦΗ στα δυο τελευταία παιχνίδια, ο τεχνικός του ΟΦΗ τονίζει πως «θα ήθελα να κλείσουμε τη χρονιά και να έχουμε χάσει στον πρώτο γύρο, μόνο απο τον πρώτο και το δέυτερο.Θα προσπαθήσουμε, να πάρουμε τα δυο τελευταία παιχνίδια με τη Μυτιλήνη στο γήπεδο μας και το Ρέθυμνο εκτός και να κλείσουμε ωραία τη φετινή χρονιά».

Για το μέλλον του στην ομάδα βόλει του ΟΦΗ ο Δημήτρης Ζλατιλίδης, επισημαίνει πως «μόλις τελειώσει το πρωτάθλημα θα καθίσω με τους ανθρώπους της ομάδας, για να συζητήσουμε και α σχεδιάσουμε το τι θα γίνει απο εδώ και πέρα».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook