Περιμένουμε κάτι… μεγάλο το 2017 από το βόλεϊ του ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Μανώλης Θέμελης

Ψηλά έχει τοποθετήσει φέτος τον πήχη η ομάδα βόλεϊ του ΟΦΗ και έχει φτιαχτεί  για… μεγάλα πράγματα. Για να το πούμε ξεκάθαρα, στοχεύει στην άνοδο στην Α1.

Το ξεκίνημα της ομάδας της πόλης μας στον α΄υποόμιλο του Α΄ομίλου της Α2 είναι ιδανικό με έξι νίκες σε ισάριθμα ματς αλλά σε λίγους μήνες… “ξυρίζουν” τον γαμπρό.

Άλλωστε και ο πρπονητής της ομάδας,  Δημήτρης Ζλατιλίδης , όπου σταθεί και όπου βρεθεί τονίζει οτι ο ΟΦΗ σε κάθε ματς πρέπει να αποδεικνύει οτι πηγαίνει για άνοδο και οτι σε κάθε αγώνα δίνει εξετάσεις.

Μένει να δούμε στην πράξη αν αυτή η «τρελή» πορεία που πραγματοποιεί φέτος στην Α2 την οδηγήσει τελικά και στην Α1 κατηγορία, κάτι που αν συμβεί θα είναι για πρώτη φορά στην ιστορία της!

Ο κόσμος είναι ζεστός, αν και ξεφεύγει από τα όρια κάποιες φορές λόγω του πάθους, γι΄αυτό και το κρίσιμο ματς με την ΑΕΚ έγινε κεκλεισμένων των θυρών (λόγω τιμωρίας).

Ο ΟΦΗ παίζει βόλεϊ υψηλού επιπέδου και συνδυάζει θέαμα και ουσία.

Συνεχίζει ακάθεκτος την πορεία του στην Α2 βόλει και αποτελείται με έμπειρους παίκτες με πολυετή παρουσία στην Α1. Υπάρχει ένα κράμα Κρητικών με Βορειοελλαδιτών. Και έγινε και το σωστό…πάντρεμα με την περυσινή ομάδα.

Μακάρι να πάνε όλα καλά και να επαληθευτεί ο κόουτς της ομάδας που μιλώντας πριν λίγες μέρες στον Athletic Rado 104,2 ανέφερε:

«Το δύσκολο είναι να ανέβουμε στην Α1 αφού μετά θα μείνουμε εκεί. Το Ηράκλειο μπορεί να έχει ομάδα στο υψηλότερο επίπεδο. Όλα είναι θέμα σωστής οργάνωσης και προγραμματισμού. Έχει δυναμική, πλάνο και όραμα. Υπάρχει κόσμος. Όλα είναι υπέρ μας».

Οι ευχές μας συνεοδεύουν τον ΟΦΗ και ενδεχομένως το 2017 να δούμε ματς Α1 βόλεϊ στο Ηράκλειο για πρώτη φορά.

Stoiximan: Κορυφαίες αποδόσεις – αγώνες με 0% γκανιότα κάθε μέρα! Ασφάλεια και αξιοπιστία στις συναλλαγές, αναλήψεις εντός 2-3 ημερών! Δείτε τις αποδόσεις στο Stoiximan.gr.